Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2005, 06:06   #89
Euratielek Dard
Użytkownik Forum

Euratielek Dard's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Giżycko

Euratielek Dard ma numer GG 6974104
Domyślny

Co za debil?Zero inteligencji jak bys chcial wiedziec gram na danubi i 114 level zycze ci lepszego.Juz lece lizac dupe NG ,ale po co to juz kazdemu wylizales i nie ma co lizac :>A jak jestem noobem prosze wytlumacz czemu??Pewnie napiszesz:Bo jedziesz po Kireyu.. Przygadal kociol garnkowi grales na danubi?,arcani?,obsidia?To gowno mozesz wiedziec ... A jak juz grales napewno mnie nie znales.. Wyliz co sie da dla kiroya bo chyba on ci jeszcze ZoStAl...
PS1:Odpowiedz mi czemu jestem noobem?
PS2:A dla czego jestes lizo dupkiem ??
Myslisz ze jadac po mnie wyrobisz sobie sympatie u Kiroya?I pewnie myslisz ze zalatwi ci wejscie do NG.. ;p
Koles jestes tak zalosny ze gadac mi sie z toba nie chce i wiek nie odgrywa tu roli ...
Bym zapomnial
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
Apropo Xarabka sami ocencie jaki on inteligentny:

19:53 Elder Nagan: hiho noobku
19:53 Elder Nagan: czemu sie cieszysz ze ng wygrywa jak nikogo nie zabiles
19:53 Elder Nagan: dales tylko 2 fragi?
19:53 Xarabek: Wiecej :S
19:53 Elder Nagan: no
19:53 Xarabek: Ignored.
19:53 Elder Nagan: to za***isty jstes
19:53 Elder Nagan: od ciebie przyklad trza brac
19:53 Xarabek: idz ojcu loda zrob )

...i dalej cos bylo..

Tu widac ze to jest 15 letnie dziecko

Zamiast grac w tibie powinien isc ogladac smerfy...
Nie mam zamiaru go bronic ,ale zarzuce ci 2x rzeczy masz 16 lat a smiesz sie ze on ma 15 .... Koles jest od ciebie 4x lepszy jak w grze i pewnie w pvp ... Smiejac sie z niego osiagnij co i on??Latwo powiedziec 100+ to noob ale smiesznie zginol,a okolicznosci sa rozne.. Jakbys chcial wiedziec to knightem nie nabija sie tak latwo fragow ...,ale pewnie tego nie wiesz.I nie wiem kto tu jest noobem ... skoro jest od ciebie lepszy i pewnie nie wiesz co znaczy slowo "noob".. Jak widac tekst wyrwany z kontekstu .. i nie wiadomo co ty dalej mu powiedziales.. Jak powiedziales ze nie pamietasz dalej to co poczatek sobie wymysliles?lolx2

Ostatnio edytowany przez Euratielek Dard - 19-12-2005 o 06:14.
Euratielek Dard jest offline   Odpowiedz z Cytatem