Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2005, 07:07   #90
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny

E.D:
Nie ma to jak byc idiota...chaara kazdy moze kupic, ja nie lize dupy bo niemam po co pacanie a z Ng walcze iec raczej sie do nich niechcialbym przylaczac chodzby dlatego ze w danej chwili jest xarabek..

1.Jestes noobem bo krytykujesz innych nie znajac sytuacji i kupiles chara szczycac sie tym impotencie umyslowy.
2.Czemu twierdzisz ze jestem lizodupem??

Walczylem z nim na wojnie, moze nie znam go tak dobrze ale to co wiem mi wystarczy wiec to nie powod aby obrzucac kogos gównem...A jak ty sie zwales?Pokaz Swoj nick a nie sie ukrywasz...Wiek nie odgrywa roli?Pgadaj z kims kto na*******a 24\7 i sie kozaczy...

Jego pvp jest naprawde za***iste przeciez pisalemw pposcie wczesniej ze trza(trzeba) brac z niego przyklad..(Ziirytowany jestem) Spoko osiagne jak bede mial 2 ownerow wilize dupe ng bede jednym z czolowych PA spoko xD
Bylem przy jego dedzie wiec nie ******* farmazonow...No co Ty??Normalnie Ameryke odkryles..Ty jestes noobkiem w tym problem..Dalej to napisalem mu ze jest ****em i nie odpisal wiec nie pokazywalem tego bo chcialem pokazac ten "szczegol" tej rozmowy...Niewiem jak ty ale ja niepisze bajek...

Im dluzej konwersuje z niektorymi ludzmi tm bardziej jestes ziirytowany waszym mysleniem

Pozdro dla Erfis Kiroya BOOM Maurhexa Hseva Tardzika..za duzo was
Elder Nagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem