Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NoobzLW
Napocztaku Paladinek dobrze zrobil invisible zabil dsy a potem zachowal sei jak burak ja bym cie juz na yellow uhal a pozatym on sie jeszcze manasowal czyli mial mane na exure vite widac ze ma dobre pvp
|
Manasował się po to żeby mieć manne na niewidke. I co uhnołby się ds+necro na plecach i co wtedy? Pozatym w takich sytuacjach się inaczej myśli...
Co do filmu... szkoda kolesia co padł w takiej sytuacji...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Armix
Ale dałeś mu popalić !!! hahaha ! 64 rp i taki nab Ale ty też nieźle tam farciłeś bo tam bez 15 mlvl i niewidki to raczej trudno huncić. Ale fakt faktem filmik jest zaj***** i polecam aby forumowicze go ściągali. Mam nadzieje że to nie ostatni twój filmik z tej serii. Z niecierpliwościa czekam na następne !
|
Albo ja jestem głupi albo dedukcja własna nie jest na wysokim poziomie u ciebie... ten koleś co luruje jest... szwedem? Chodźby wnioskuje to z:
Oprócz tego polak z polaka w taki spobób by się chyba nie wyśmiewał tylko by ponim jechał -.-. Więc jak ty możesz gratulować kolesiowi co tylko opublikował ten filmik? Jizas co to się rodzi w tym kraju...