Temat: Nemtor na TS!
Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2005, 13:53   #42
Winkler
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Stan: Rookstayer
Imię: Bubble
Profesja: Druid
Gildia: Hueheu
Świat: Antica
Poziom: 225
Skille: 666/666
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao
@Winkler. On Ci gada jakie są fakty a ty jak większość :Wszechwiedzących Polaków" twierdziłeś ze Zecik używa aima i sharuje. A skoro jestes taki super to zapraszam na OTS i zobaczymy czy tak latwo jest trafic z UE nie wiem czy widziales kiedys 210 lvl + z gran haste + boh ewentualnie t ring. Zanim ty bys nacisl na klawisz i spojrzal na ekran to juz dawno bys zgubil go z ekranu
Do c***a wafla, nie powiedzialem, ze uzywa bota, naucz sie czytac czlowieku. Wiem, ze sharowal, bo mial za to bana, a czy teraz sharuje nie wiem.
Juz mowilem, skoro wy nie umiecie trafic z ue, to nie znaczy ze ktos inny nie potrafi. Hmm..? Setzer 215lv mial t ringa, great haste (czy jak to tam leci), a nemtor to co? Jak 8 lv biega? Raczej nie 15xlv z great haste tez jes szybki nie?
Apropo tego otsa, daj tylko ip

A do tego kolesia nademna:
Najlepiej krytykowac odrazu cale forum, nie chcesz nie dawaj tu nic. My tylko staramy sie o gole fakty. A dlaczego "potezny mitrz" nemtor sam sie tu nie wypowie? Moze jednak ma cos na sumieniu? - i nie wciskajcie kitow, ze szkoda mu slow etc.
Winkler jest offline   Odpowiedz z Cytatem