Co za po***ane nooby?Nie kupilem zadnej postaci ....Sapchlone polskie nooby i newbie ktora mysla ze sa od kogos lepsza..Ahha moglbys miec mln ownerow i nic by ci to nie dalo bo jestes noobem..(liczac ze kazdy gral by jak ty...23 level?Wow pewnie grasz tam z 4-5 miesiecy zauzmy 1h/na dzien a ja w jeden dzien pg moge zrobic 20levl +) Lol i kto mi zarzuca ze gralem kilkoma ownerami mylisz mnie z Kiroyem?Ocenia mnie jakis 23 level i wiecej osob na ty forum?Ty o mnie nic nie wiesz ... A twoje opowiadania omnie sa wysane z palca ..Jezu czemu 97% uzytkownikow to same nooby,newbie ale rozumiem strona polska nie ma sie co dziwic ... Dobrze ze te polskie nooby nie umieja angielskiego

i na tibia.de mozna dobrze pogadac ,wyrazic swoje opinie ... Jeszcze raz powtarzam moze jestescie odemnie starsi ale wszytkie wypowiedzi wasze sa irytujace.. Uwazasz ze jestes lepszy odemnie bo masz 26 level to se uwazaj ... Ktos od was w pvp nie moze byc lepszy bo ty jestes The best.. To jest jak w tibi wysoki level biegnie a wy swoimi noobowatymi charami krzyczycie noob,newbie itd To tak samo jest na forum jestem lepszy od was a takich lubicie mieszac z blotem...Sprawcie swoj iloraz IQ ..chodz nie wiem jak dajecie sobie rade z obsluga komputera..Pewnie konta zakladal wam na poczatku kolega bo nie umieliscie... a pozniej cieszycie sie po 1 pokazaniu ze juz sami umiecie (a to tylko troche angielskiego i poczatkujacy gracz da se rade)Nie ma sensu z wami rozmawiac .. prosze zanim cos napiszesz ze jastem noobem to pomysl se kim ty jestes?Wyzywac jest latwo prosze jesli piszecie na mnie ze lize dupe NG to napisz kiedy ja lizalem jak nawet nie znacie niku mojej postaci i po pierwsze nie gram tam od 5 miechow ..Jesli nie wiesz nic omnie to nie pisz jesli mowisz ze kupilem postac potwierdz to jakims krotkim wypowiedzeniem...Latwo obrazac kogo wogole sie nie zna ... Dla mnie jestescie noobami wiecie pewnie za co ,nie znacie mnie prosze glupot nie pisac..