Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2005, 15:56   #230
Azuram
Użytkownik Forum

Azuram's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Stan: Niegrający
Król Xantera

-----------XANTERA----------
XANTERA
1.Najczęściej występującymi narodowościami są br, venezuelczycy i Polacy
2.Polaków jest dość dużo wyceniam to na około 30% całego serva.
3.Orientacyjne ceny to BOHY 50k, DSM 120k, P armor 500 gp, P legi 600gp, dragon shield 5k, giant sword 20-30k, crown armor 20k, crown legi 30k, widziałem jak kiedyś Xanters (130 lv) obecnie delete sprzedawał MPA po 750k
4.Atmosfera jest w miare miła wiadomo, że czasem podejcie Ci taki noob polak albo br i sie pyta o duperele itd. wiadomo że pk też jacyś są jak to wszędzie no i nie wolno pod żadnym pozorem afkować bo ludzie tylko czekają na afkerów istnieje tu najsilniejsza gildia Sinisters która skupia wszystkich najlepszych (prawie) w skłąd tej gildi wchodzą br i vnz lecz najlepszy garsz na tym servie ma inną gildie która jest równie silna ale ona w porównaniu do Sinisters nie gnębi... Bo grupa Agilityz ta z Sinisters 127 lv vnz ostatnio napadła z Swoją grupą tz. Kuzarox, Thunder Irado, Etrius Tu'riel huntującą grupę na hudrach bloker by nie dednął musiał płacić DSM i BOHY
5.PK jak mówiłem zawsze sie zdarzą jak to na każdym servie
6.Z przeludnieniem to taka śmieszna sprawa bo około pół roku temu kolejkik wynosiły w soboty, niedzielami popołudniami nawet do 400 osób a teraz zauważyłem ze kolejek nie ma wogóle więc o przeludnienie serva nie ma się co martwić
7.Na rooku to tak średnio, ani dużo, ani mało ale idzie lv wbić dość szybko jeśli jesteś FACC to nawet może to trwać do 2-3H a gdy masz PACC to 1H-2H
8.Moje odczucia do tego świata są pozytywne, uważam że ten świat ma dużo cech pozytywnych ale mało tych niepozytywnych. Polecam te server HAIL XANTERA
Azuram jest offline   Odpowiedz z Cytatem