Cytuj:
Oryginalnie dodany przez eerion
..........
@ she_devil
Czy uważasz ze byłoby to w porządku.
Powiedzieć wszytkim nara bez wytłuamczenia?
Czy jakby twoja przyjaciółka tak zrobiła to ty byś była szczęśliwa?
..........
On wytłumaczył tutaj wszystko- to mu się chwali- jak cos nie pasuje to proszę - zostaw to dla siebie, albowiem popełniasz błąd uznajac go za człowieka rozgłosu szukającego
|
Gdy zobaczyłem tytuł temat pomyślałem: "Kolejny pajac szarpie się z angielskim nie mając o nim zielonego pojęcia (Mr Logest już to naprawił w swoim poście). Po przeczyatniu postów już mi się płakać chce

Może i koleś jest wartościowy, lubiany, trele morele i figo fago (nie wiem, nie znam), z drugiej strony odstawia szopę, robiąc wielki dramat ze swojego odejścia. Jedno wielkie użalanie się nad sobą i sytuacją na forum, po czym oczekiwanie na posty typu "nie odchodź" itd, brak mi słów....
@eerion -> Nie napisałeś tego do mnie ale mnie krew zalewa: gdyby mój kumpel, przyjaciel czy nawet znajomy chciałby odejść z forum, na którym coś działał, z pewnością poinformowałby mnie używając GG, mail'i, sms'ów, gołębi pocztowych, prywatnych wiadomości itd.
"On wytłumaczył tutaj wszystko", spoko, wychodzi na to, że autorzy postów w tym temacie to debile (łącznie z modkami), bo piszą posty typu: "podaj mi powody odejścia na GG", "Odezwij się na Irc'u, chciałbym wiedzieć dlaczego"...
@Dejvo: nie znam Cię, nawet Cię nie kojarzę po postach, ale TRZYMAJ SIĘ