Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2005, 18:48   #1
Majory Hero
Użytkownik Forum

Majory Hero's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kiotorius
Profesja: Rookstayer
Świat: Rubera
Poziom: 14
Skille: 18/21
Majory Hero ma numer GG 6323771
Domyślny Rookstayer ....czy on ma honor??

Własnie czy ci ludzie są honorowi?? A ja sądze że 99% to nooby a nie sławni Rookstayerzy tacy jak de'Bove (to jest wzur do nasladowania).
Bo tak zauważcie czemu tak dużo jest trupów na minosach?? Ide na minosy moim stayerem a ty widze (daje wymyslone imiona) Edzio killed by Minotaur. Franek killed by Minotaur. Fiziolina killed by Minotaur. !!! Co to jest!!!
A ja wiem co !! Rookstayerzy ktuzy blokuja kolo piecyka lov leveli i biora loot!!!!
Co dizennie takich ludzi widze i to nie sa gracze kturzy ida na main to nie oni blokuja tylko rookstayerzy i powiedzcie mi czy oni mają Honor!!! nie niemają!!! Bo czy rookstayer ma zabijać ludzi czy im pomagać i być honorem i wzorem do nasladowania a nie najbardziej przeklętom osobą na rooku. Pisze to abyście i wy pomogli ludzią gdy giną blokowani przez innych oszustów kturzy grac nie umieja i dawno stracili Honor!!
I wy swoimi rookstayerami przestańcie blokować innych i nie kradnijcie loota to i wy bedziecie mieć ten spokuj i cisze tak jak ja. Ja pomoge jakiemuś co ginie , ja nie zabije takiego blokera bo to nie tak mamy czynić tylko ryszuc Du..p i pomudz innym w porzebie
Srry za błedy ort. ponieważ zemną jest nie tak i niepotrafie pisać poprawnie wiec mi wybaczcie a niekasujcie tego posta bo poco może kogoś to nauczy Honoru.

edite:
Pomoge jak coś Rubera nick Kiotorius.
Bunny:
Nie ja sie nie martwie ich honorem lecz prubuje im przemowic do rozsadku tym postem.

Ostatnio edytowany przez Majory Hero - 19-12-2005 o 21:28. Powód: Odpowiedz
Majory Hero jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.