1. Prosiłbym o to abyś wyrażał się bez błędów ort. "w miarę możliwości". Chyba choć trochę możesz się postarać

2. Każdy ma swój charakter i to jak gra zależy od niego...niepowinno tu się uogólniać.
3. Co do sprawy honoru. Sądze, że tu nie tylko o to się rozchodzi. Jeśli masz Rookslayera...to chyba wiesz jacy nieraz ludzie są natrętni....mówię...hmm...chyba głównie o polskich "graczach" ... Nie wiem co osoby chodzące za Rookslayerem i wybijające mu każdego potwora są normalne...nie dziwić się, że później są deady. Faktycznie, że zdażają się ludzie robiący jak mówisz. I niestety na Securze są owi Polacy.
4. Wiele osób pojęcie Rookslayer kojarzy być może błędnie...i liczy się dla nich poziom i bogactwo..przez to dążą do celu "po trupach" w dosłownym tych słów znaczeniu.
5. Fakt jest taki, że czasami same low lvl'e próbują się eliminować w mino hell żeby na main wyjść z jak najlepszym zasobem pieniędzy.
Takie moje osobistnie mniemanie, że nie powinieneś martwić się czyimś honorem bądź jego brakiem, ale pracować nad sobą i swa cierpliwością czasami wobec tych którymi potocznie nazywa się nOObkami.
P.S W razie gdyby coś przyszło mi do głowy zedytuje.

EDIT:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek
@Bunny
pisze sie ROOKSTAYER nie slayer, ludzie chyba sie nie naucza! jak podchodzi do mnie typek i pisze "wow 25 lvl ja tez chce chce zostac rooslayerem", to juz mysle o tym gdzie go trapnac 
|
Przykro mi, ale nie widzę, żadnego problemu w pisaniu RookSlayer. Wybacz, niestety na twą niekorzyść nie zmienię stylu pisania. A jeśli chcesz mnie trapnąć, to proszę bardzo. Zobaczymy tylko kto ma więcej cierpliwości. I jeśli już jesteś taki oryginalny to nie zjadaj literek w wyrazach.