Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2005, 21:12   #57
Pekniety epi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Świnoujście

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Blood Souls
Świat: Honera
Poziom: 60
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
Domyślny

A ja opisze swoja historie z Hydr. Bo to masakra jak hlvle moga byc glupie

Niemam niestety screenow ,moze robic ktos z ekipy tego niewiem ,postaram sie zalatwic jak ktos mial

Poszlismy na Hydry na gore ,gdzie sie luruje ladnie do wyjscia i sie je zabija
Wszystko ladnie leci schodza po 1-2 uhy na hydre , loot taki sobie , small shapire , hydra egg , stone skin amulet troche kasy no i fooda oczywiscie

Nagle wpada do nas ekipa w skladzie Thor'Dragon [63ms, 65 na serwerze] , Ninjitts Pits [82ek ,14 na serwerze] oraz slynny noobek Alex Krooning [125rp ,1 na serwerze] ,i akurat wpadli jak szedlem po hydry lurowalem 1 hydre ,za tym ek mnie wyprzedzil i zlurowal nastepne 2 -.- ,razem mialem 3 na plecach.

Tak oto przez 5 minut sie wyuhiwalem jakos byla byka w cafeji w ktorej akurat siedzial z peknietym sonixem [32ms] ktory stal na dole , bo poszedl na szluga ... myslal ze padne. Najsmieszniejsze bylo to ze przyszedl a ja dalej sie uhalem . Pisalem cos w stylu plz sd 1 hydra i mowilem sonixowi ktora ma bic [krzyczalem cos mu na skype zeby bil prawa ... szkoda ze niemial sd ,pozyczyl bp sd od raistlin majere supreme [45ed] , ktory bal sie wejsc na gore -.- takze sonix wszedl na gore [ bez utamo vity ,bo zapomnial glupek o manie] walnal sd'ka zwolnilo go i poszedl za hydry z redem ... mial ponoc 11 hp , niemial many na exure vite to sie uhnal fartem zwolnione podszedl kratke i zszedl na dol z suma 17 hp XD wymanasowal sie , utamo vita i jazda xD , zjechal 1 hydre ktora zaczela uciekac , glupi ms zaczal za nia chodzic ,a ja probowalem sie wydostac po blokach itp. nie raz mialem reda na zwolnieniu ,ale sie wyuhalem po skosach zaczelem chodzic i udalo mi sie zejsc po skosach na schody ,a po chwili w brecht wszyscy wpadli jak 63 ms padl

takze nqa honerze - wiekszosc br = sux
hlvle = ladnie powiem - tepic
sqad naszej wyprawy : pekniety sonix , raistlin majere supreme , hood of honera , sorcer jakub , naluw por ti no i ja

a na koniec screen z moim nabitym pare godzin przed huntem levelem
Wrazie jakis niespojnosci poprawie

http://uznam.net.pl/~techno/tibia/screenshoty/47.JPG

Pozdrawiam
Pekniety Maxi
Pekniety epi jest offline   Odpowiedz z Cytatem