Cytuj:
Co za debil?Zero inteligencji jak bys chcial wiedziec gram na danubi i 114 level zycze ci lepszego.
|
Nie oceniaj ludzi po ich lvlu.
Cytuj:
Wez wy*******aj z Boom jak cos ci sie nei podoba wyliz dupe NG(tak jak Xarabek) i sie przylacz..
|
Cytuj:
Juz lece lizac dupe NG ,ale po co to juz kazdemu wylizales i nie ma co lizac :>
|
No nie mam slow. 7 letnie dzieci jak na nie cos powiesz to odpowiadaja "to ty" albo "no chyba ty" i w tym przypadku mamy zupelnie to samo, gz inteligencji
Cytuj:
PS2:A dla czego jestes lizo dupkiem ??
|
Cytuj:
Ty o mnie nic nie wiesz ...
|
Cytuj:
Latwo obrazac kogo wogole sie nie zna
|
Zaprzeczamy samemu sobie? Typowy gowniarz, taki sam jak xarabek...
Cytuj:
Myslisz ze jadac po mnie wyrobisz sobie sympatie u Kiroya?
|
Myslisz, ze w ten sposob uda ci sie gdziekolwiek zablysnac?
Cytuj:
Nie mam zamiaru go bronic ,ale zarzuce ci 2x rzeczy masz 16 lat a smiesz sie ze on ma 15 .... Koles jest od ciebie 4x lepszy jak w grze i pewnie w pvp ...
|
Nie mozesz wiedziec kto jest lepszy wiec sie zamknij. Jedyne w czym xarabek jest dobry to pa.
Cytuj:
skoro jest od ciebie lepszy i pewnie nie wiesz co znaczy slowo "noob"
|
Powinienes napisac "skoro ma lepszy lvl" btw zareczam, ze on wie tak samo, a niewykluczone ze sporo lepiej niz ty co to znaczy slowo "noob"
Smiejesz sie z "polskich noobow" ze nie umieja angielskiego, a sam nie znasz podstaw ortografii w jezyku polskim?
Cytuj:
Sapchlone polskie nooby i newbie ktora mysla ze sa od kogos lepsza..Ahha moglbys miec mln ownerow i nic by ci to nie dalo bo jestes noobem..(liczac ze kazdy gral by jak ty...23 level?Wow pewnie grasz tam z 4-5 miesiecy zauzmy 1h/na dzien a ja w jeden dzien pg moge zrobic 20levl +)
|
hahaha Uwierz, ze dobry kumpel i zwykla osoba ktora ma zycie w rl i zrobi ten 23 lvl nawet jesli w 5 miechow jest 100x lepsza od idioty, ktory a) kupi sobie chara b) pguje jak glupi i nie widzi swiata poza tibia c) sharuje acc. Btw taki jestes wygadany, to mozesz podzielisz sie z nami swoimi ocenami na polrocze?
Cytuj:
Ocenia mnie jakis 23 level i wiecej osob na ty forum?
|
Nie oceniaj ludzi po lvlu lalala....
Cytuj:
Dobrze ze te polskie nooby nie umieja angielskiego
|
Uwierz ze pomimo "wysokiego lvlu" sie do nich zaliczasz hihi.
Cytuj:
na tibia.de mozna dobrze pogadac ,wyrazic swoje opinie
|
A na tibia.pl mozna sie posmiac z takich idiotow jak ty.
Cytuj:
Uwazasz ze jestes lepszy odemnie bo masz 26 level to se uwazaj ... Ktos od was w pvp nie moze byc lepszy bo ty jestes The best..
|
Po 1 nie oceniaj ludzi po lvlu po 2 nie myl pvp z pg po 3 nie wyrazaj opinii na temat umiejetnosci osoby o ktorej g wiesz.
Cytuj:
To jest jak w tibi wysoki level biegnie a wy swoimi noobowatymi charami krzyczycie noob,newbie itd
|
Nie oceniaj ludzi po lvlu... ehhh
Ciekawe z ktorej strony?
Cytuj:
choć nie wiem jak dajecie sobie rade z obsluga komputera..Pewnie konta zakladal wam na poczatku kolega bo nie umieliscie... a pozniej cieszycie sie po 1 pokazaniu ze juz sami umiecie (a to tylko troche angielskiego i poczatkujacy gracz da se rade)
|
Wzrok mnie myli, czy wczesniej mowiles cos o "opowiesciach wyssanych z palca"? W ten sposob mowili moi koledzy w 3 klasie podstawowki
Cytuj:
Wyzywac jest latwo prosze jesli piszecie na mnie ze lize dupe NG to napisz kiedy ja lizalem
|
A umiejetnosc czytania ze zrozumieniem to panu ukradli czy pan zgubil?
Cytuj:
po pierwsze nie gram tam od 5 miechow
|
a on od 4, poza tym mial 2 tygodnie przrwy jeszcze jak gral wiec zostaja 2 tygodnie. Na 26 lvl moze wynik imponujacy nie jest, ale juest przecietny. Wiec jak g o kims wiesz to nie oceniaj po lvlu.
Cytuj:
Jesli nie wiesz nic omnie to nie pisz
|
jesli naprawde tak uwazasz to po jaka cholere w ogole pisales w tym temacie?
Cytuj:
Dla mnie jestescie noobami wiecie pewnie za co ,nie znacie mnie prosze glupot nie pisac..
|
A ty dla nas jestes noobem z zupelnie tego samego powodu. hihi xd
Ehh mysle ze nic dopowiadac nie musze, jedyne co powiem to to, ze z tego pana naprawde mialem niezla polewke. Musialem to skomentowac. Pozdro dla Maurhexa, Erfisa, Nagana, Rydzu alfonsa, Vinnare, Kiroya, calego Boom i prawie calego Ng (oprocz kleytona).