Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2005, 14:24   #23
Koronowany rycek
Użytkownik Forum

Koronowany rycek's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
Wyślij wiadomość przez ICQ do Koronowany rycek Koronowany rycek ma numer GG 10231901 Adres Jabbera do Koronowany rycek
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
hahaha na galanie dostali lupnia i wrocili na galane gdie odbili serv :E piszecie o rzeczach ktorych nawet nie znacie :S poza tym w phyrexians (tym najnowszym) jest moze 2 typkow z galany :S reszta albo wrocila na galane albo jest w lithium.

mam nadzieje ze nie. polacy sie nie nadaja do wladania galana. zrozumialem to jak juz jestem retired a chcialem powiedziec ze w lithium/hyrexians kilku polakow z galany tez bylo - scottie cruise (moj byly char) i bodhi cruise (retired) i bodajze Apocalitpus (Lithium). reszta nie byla. a co do wojny to sie tak nie cieszcie bo chlopaki z Phyr to elita i to bardzo zgrana. Pokazali to w 1 wojnie .Wygrywalismy 7:1 a oni i tak sneak attackami odzyskali serv. Ot poprostu szkoda im lvli ktore nabili. Za darmo tego nie sprzedadza. W to mi wierzcie. I powodzenia zycze. Szczegolnie Fuviemu i calym Loyal Ones. Staremu Lithium

Stary... myslisz ze ja gralem na galanie.. -.- slyszalem to od rl kumpla ktory tam gra(galana)

Cytuj:
nowy serv ta miło mi prawdopodobnie spotkamy sie ale nie sadze aby twoi koledzy mnie polubili , lubie robic zamieszanie możliwe też ze namowie chłopaków z galany na nowy serv ale wtedy to juz sobie na nim zostaniemy
ee... pa plx? watpie-.-

Ostatnio edytowany przez Koronowany rycek - 20-12-2005 o 14:29.
Koronowany rycek jest offline