Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PinGOnE
Ja nie wiem czemu Wy sie czepiacie Herg~, Panc~ i Pen~ ... ja tam jakos nie zauwazylem zeby ktorykolwiem pokazywal ze jest rasista albo innym dziadem. Caly czas z nimi gadam i im dluzej to robie tym bardziej wydaje mi sie ze to Polacy sie poprostu na nich zawzieli (wiadomo czemu). Pamietacie co sie dzialo na wolf raidzie na Ab' ? Nawet jednego slowa chlopak nie powiedzial a wszyscy sie na niego rzucili (przewaznie 30-40lvl) ... najbardziej mnie rozbawilo jak zaczol go wyzywac pewien spamer tego tematu xD i teraz do niego .... CZY TY NAPRAWDE PROBOJESZ NAM WMOWIC ZE TYP KTORY MA O 150 LVL WIECEJ WYBIJA CI SMOKI ? Jestes zalosny i to wlasnie takich powinno wyzywac sie o rasistow .... polowa wyzywajacych nawet nie miala doczynienia z nimi. FUALB !
@Mirozz
I Ty mowisz ze Ci Harmonia smierdzi ? zobacz jak Cie do nas ciagnie nawet na "nasze" forum wchodzisz  Widzisz ?! Widzisz ?! Zyc bez nas nie mozesz 
|
Może nie pamiętasz co bylo jeszcze pół roku temu? Na D landzie nie można było nic zrobić, Pancras wybijał wszystkie potwory które staneły mu na drodze. Nie patrzył na to czy ktoś aktualnie bije te smoki czy nie. On nadal ma u mnie opinie idioty, choć ostatnio zachowywał się w stosunku do mnie dobrze. Nie wybijał mi smoków i dli itp.