Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2005, 19:56   #45
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Manrox
Nie no, dla mnie spoko jeżeli z Kyra będzie polski server. Tylko żebyście mnie nie zabili od razu... może odczekam aż max lvl będzie 40, i wielu polaków będzie tam grało. Tylko żeby też nie było tak jak na Saphirze, że tylko wyszedłem na maina i spowrotem na rooka, bo se polacy zachcieli PKowania rodaków...
A tak wogóle, jedyna droga do uczynienia z Krya'ii prawdziwego, polskiego servera, to utworzenie jedynej gildi, do której przyjmują TYLKO polaków, i to bez ograniczenia lvlowego. Nastepny krok, to wypowiedzenie wojny Szwedom, bo oni pałętają się wszędzie. Przy tej wojnie najlepsze jest nie proponowanie fuzji z innymi gildiami (szwedzkimi, bo Polska powinna być tylko jedna). Kiedy się już wypędzi Szwedów z Servera, to trzeba też dbać o to, żeby żaden się nie przywalił. Potem powinno się rozbić Brazylijczyków. Ci są łatwi, bo nie umieją się lać w zwarciu, i trzymają się w rozproszeniu (taktyka jeden za drugim). Potem tylko dbać o to, żeby żaden obcokrajowiec nie gral na Kyra'ii, a Polacy pomagać sobie nawzajem. Jeżeli jednak Szwedzi/Brazylijczycy rozbiją Polaków na wojnach, to najlepiej poexpić, i przewyższyć szwedów w LVLu.

PS. Jeżeli wszyscy się do tego będą tyczyli (Zjednoczeni Polacy, tylko Jedna Polska Gildia, żadna inna gildia na serverze), to ja chętnie zagram, i myśle że pociągnę za sobą Polaków na innych serverach.

Typowy rasista. Tak się składa, że dużo szwedów lepiej gra od polaków, nie wszyscy są PA. A po 2 polacy to są właśnie też nooby ( wiem , że sam jestem polakiem ale taka jest prawda) i często są bardziej chamscy niż inni.Po 3 brazylijczycy może są typowymi noobkami (mine plx itp.) ale oni wbrew temu co mówiłeś trzymAją się w kupie grałem na lucerze (USA location) i rzadko widziałem żeby bił się br vs br. A po 4 ty z tym szturmem i bitwami to się najwięcej nadajesz...

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?
-=DanieL=- jest offline