Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2005, 21:25   #681
Xaorix
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Legnica

Świat: Obsidia
Domyślny

Na poczatek taka sytuacja.
Najpierw jakis noob bil mojego kumpla wiec przybieglem coby go ubic. No i zaczynam go bic, on ma red hp, ale jakos udalo mu sie uciec, juz go nie widzialem, nagle patrze noob stoi, wpisuje cos w stylu "EXYRA" i zaczyna uciekac. Niestety "exyra" nie uchronila go przed deadem.
Innym razem pekowalem sobie majac 18 czy 19 lvl i gonie kolesia, zjechalem go gdzies tak do polowy, w miare szybko sie obudzil i zaczal uciekac. A ze lvl mial podobny do mojego to nie moglem go dogonic. Pisze do niego: co ty bohy masz? On zatrzymuje sie pisze "nie". Ubilem go.
Kiedys skillowalem na rotach kolo Venore. Jakis koles zaczyna do mnie gadac i tak sobie rozmawiamy o skillach, ja mowie, ze mam 66/66 (cos kolo 20lvla mialem), a on (24) ze ma 46/45 i pyta sie skad ja takie mam. Wkrecilem mu, ze kupuje sie u npc. Niestety chyba nie udalo mu sie znalesc drogi do kolesia, ktory sprzedaje skille i pewnie teraz ma cos kolo 55/55.
Po jakims czasie przestalem grac na Arcani, jakies 3 - 4 miechy po tej rozmowie loguje sie zeby zobaczyc co na serverze widze tego typka w depo, daje look i czytam: 31lvl Protected by Arris. (Arris - 2 czy 3 koles na servie.)

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.