Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2005, 22:00   #57
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Manrox
Po pierwsze:
Typowy rasista to może być twój ojciec, ale na pewno nie ja.

Po drugie:
Nie powiedziałem że Polacy grają dużo lepiej od Szwedów.

Po trzecie:
Zawsze zdarzają się wyjątki, bo mi się wydaje że ty właśnie widziałeś taki wyjątek. Owszem, powiedziałem że nie trzymają się w kupie, ale niektórzy owszem, trzymają się.

Po czwarte:
Jeżeli się bardziej nadajesz, to przedstaw nam swoje propozycje. To jest oficjalne forum, każdy ma się prawo wypowiedzieć.

PS. Nie jestem rasistą, rasista to ty możesz być, ale w każdym razie nie masz prawa obrażać innych użytkowników. Proszę Moderatorów o zwrócenie uwagi na tego posta.

Słuchaj cfaniaczku po 1 odwal się od mojego ojca.
po 2: szwedzi grają lepiej od polaków jadą nas na każdym servie a wiesz dlaczego? bo przez takich jak tych którzy pragną wykopać wszystkich innych niż polacy z serva oni się zbierają w kupe zapapominają o swoich problemach i kopią nam ostro dupy.
po 3: gralem na lucerze kawał czasu a to jest typowo brazylijski server to był mój 1 server i widziałem od podstaw jak br traktuje brazylijczyka.
po 4: niemam zamiaru walczyć z innymi póki mi niezajdą za skure a ty jak takiś mądry to tłucz pierwszego dnia się z innymi a potem płacz że chcesz nowe servery bo stąd cie wykopał
po 5 : JESTEŚ RASISTĄ rasista to człowiek który bezpodstawnie atakuje ludzi innej narodowości niewiedząc nic o nich. Szkoda, że w naszym kraju żyją tacy ludzie jak ty przez takich jak ty mamy jedną z najniższych tolerancji obcokrajowców na świecie :/ wstyd nic dodać nic ująć

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?
-=DanieL=- jest offline