Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Słuchaj cfaniaczku po 1 odwal się od mojego ojca.
po 2: szwedzi grają lepiej od polaków jadą nas na każdym servie a wiesz dlaczego? bo przez takich jak tych którzy pragną wykopać wszystkich innych niż polacy z serva oni się zbierają w kupe zapapominają o swoich problemach i kopią nam ostro dupy.
po 3: gralem na lucerze kawał czasu a to jest typowo brazylijski server to był mój 1 server i widziałem od podstaw jak br traktuje brazylijczyka.
po 4: niemam zamiaru walczyć z innymi póki mi niezajdą za skure a ty jak takiś mądry to tłucz pierwszego dnia się z innymi a potem płacz że chcesz nowe servery bo stąd cie wykopał
po 5 : JESTEŚ RASISTĄ rasista to człowiek który bezpodstawnie atakuje ludzi innej narodowości niewiedząc nic o nich. Szkoda, że w naszym kraju żyją tacy ludzie jak ty przez takich jak ty mamy jedną z najniższych tolerancji obcokrajowców na świecie :/ wstyd nic dodać nic ująć
|
ad.1Lol widac ze sam nie wiesz co to rasista!!!To ze chcemy wykopac Swe czy BR z serva to co..??Co w tym zlego..??Oni wykopal nas z wpizu serv to dlaczego my mamy ich nie wykopac!!!Nawet jak ma to podchodzic pod akt rasismu przeci ktoremu nic nie mam!!!
ad2.Lek przed innym krajem to nie rasizm a ksenofobia matolku...
ad3.Ciekawe jak yglada toj stosunek do romow lub zydow lub ludzi ktorzy nie sluchaja takiej muzy jak ty..??Przeciez to tez brak tolerancji ,nie poznanie kultury 2 osoby innej grupy..??
ad4. KYRA bedzie nasza ...