Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2005, 23:07   #80
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Manrox
Nie no, dla mnie spoko jeżeli z Kyra będzie polski server. Tylko żebyście mnie nie zabili od razu... może odczekam aż max lvl będzie 40, i wielu polaków będzie tam grało. Tylko żeby też nie było tak jak na Saphirze, że tylko wyszedłem na maina i spowrotem na rooka, bo se polacy zachcieli PKowania rodaków...
A tak wogóle, jedyna droga do uczynienia z Krya'ii prawdziwego, polskiego servera, to utworzenie jedynej gildi, do której przyjmują TYLKO polaków, i to bez ograniczenia lvlowego. Nastepny krok, to wypowiedzenie wojny Szwedom, bo oni pałętają się wszędzie. Przy tej wojnie najlepsze jest nie proponowanie fuzji z innymi gildiami (szwedzkimi, bo Polska powinna być tylko jedna). Kiedy się już wypędzi Szwedów z Servera, to trzeba też dbać o to, żeby żaden się nie przywalił. Potem powinno się rozbić Brazylijczyków. Ci są łatwi, bo nie umieją się lać w zwarciu, i trzymają się w rozproszeniu (taktyka jeden za drugim). Potem tylko dbać o to, żeby żaden obcokrajowiec nie gral na Kyra'ii, a Polacy pomagać sobie nawzajem. Jeżeli jednak Szwedzi/Brazylijczycy rozbiją Polaków na wojnach, to najlepiej poexpić, i przewyższyć szwedów w LVLu.

PS. Jeżeli wszyscy się do tego będą tyczyli (Zjednoczeni Polacy, tylko Jedna Polska Gildia, żadna inna gildia na serverze), to ja chętnie zagram, i myśle że pociągnę za sobą Polaków na innych serverach.

wOOt? brazylijczycy nie maja pvp? sa noobami? szwedzi tez? Znam przynajmniej 10 szwedow i 5 brazylijczykow ktorzy by cie lewa reka za***ali 8 lv z lmm wiec nie ******* mi tu o bzdetach jak ja ****a kocham rasizm! ***ac swe, ***ac br prawda? i w taki wlasnie sposob main coraz bardziej znobowialy sie robi, jesli mialbym wybierac to wole grac z swe niz z tego typu ludzmi, czemu chcesz wy***ac swe i br z serwera? bo sa z innego panstwa? sa inni? co nie znaczy gorsi! znam kilkunastu obcokrajowcow ktorym zawsze moge ufac a nie jakims ***anym polskim noobom, ludzie pomyslcie co piszecie STOP RASIZMOWI I NACIONALIZMOWI! coraz bardziej mnie to w****ia!

EDIT:
I kto to napisal super hiper emce PGER? chyba nie jakis 15 lv ktory mysli ze jak solo rata do***al to jest kozak, ja *******e czy to forum zaatakowala jakas armia noobow czy mi sie wydaje?

Ostatnio edytowany przez thewojtek - 20-12-2005 o 23:11.
thewojtek jest offline