Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2005, 23:20   #35
Sir Saneris
Użytkownik Forum

Sir Saneris's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore

Stan: Tutor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
Domyślny

Co sie dziwicie? Po to jest gildia.. zeby bronic swoich czlonkow.. w CK kierujemy sie kolezenstwem, przyjaznia i zaufaniem. I to chyba normalne ze gildia trzyma sie razem.. ze jeden wstawia sie za drugim.. pewnie ze gdy ktos zyje w swiecie hien "kazdy dla siebie".. dla niego jest to nie do pomyslenia.. na swiecie non-pvp gdzie nie przejmujemy sie wojnami, PKerami, etc.. gildia to zgrupowanie przyjaciol, dobrych znajomych. Nie wnikam czy Cichemu macowi uda sie to udowodnic.. takze jestem Senior Tutorem i wiem ze to bardzo ciezka sprawa udowodnic takie cos. Jezeli by ktos inny byl na filmie moze i by nie zareagowal.. tutorzy to tylko ludzie.. i nie sa w stanie reportowac kazdego kto lamie zasady.. musieliby chyba reportowac 24h na dobe bez snu. Co takze jest niemozliwe.. poza tym Cichy mac jest zasluzonym tutorem w spoleczenstwie Harmonii i mozna go stawiac na rowni z takimi tutorami jak Vampiermeissie czy Maartentjoh. Sa to 3 wielcy Seniorowie i Twoje gadanie Pingone tego nie zmieni.. sam sie wlasciwie osmieszasz w oczach Harmoni.. i w oczach ludzi z forum.. dla ktorych Cichy mac robi wiele swoimi filmikami zwiedzania.

@Pingone:

"Twoja gildia jest znana z tego ze wbija sie na resp, a "lordowie" z twojej gildii twierdza (cyt.) "To nic zlego wbijac sie na resp, spytaj innych ze tak kazdy robi". A teraz sam mowisz ze to noobswo? PHI!"

Tym Lordem bylem ja.. Pingeone aka Dratini Angel.. co wiecej NIKT Ci sie nie wbil na rep.. przynajmniej jestes naprawde niepowazna probujac nazwac Cyklopolis swoim respem.. czlonek gildii wtedy Cie wyminal (nie zaatakowal Twoich cyklopow) i poszedl dalej.. a Ty zrobnilas burze.. tak nadal podtrzymuje.. jestes noobem.

"Ostatnio jeden "pan" (specjalnie z malej) powiedzial mi na priv ze gdyby to byl swiat pvp to ta gildia by mnie zabila. Z takimi swietnymi umiejetnosciami - szczerze watpie ~kpi~"

nie przeszkadza mi ze piszesz pan z malej.. ja jednak zachowam szacunek (widac wtedy kto jest dobrze wychowany) i bede pisal Pani. Pragne takze Pani przypomniec ze Pani pierwsza napisala ze na pvp zaraz by go zaatakowala i zabila na co osmielilem sie odpowiedziec ze pewnie gildia ruszylaby z pomoca.. no coz.. widac ze Pani umiejetnosci czytania ze zrozumieniem takze pozostawiaja wiele do zyczenia

"Z tego co wiem to "Lord" Paladinek byl jedna z dwoch osob ktore nie chcialy przyjac mlodego Gandziaka do gildii bo jak stwierdzil "Mlody jest noobem i za duzo gada". Teraz wlasnie wasz lord pokazal kto jest prawdziwym noobem xD"

Tak poniewaz mlody Gandziak jest noobem.. czego dowiodl samym nickiem przy tworzeniu postaci.. Sir Cichy mac.. a to ze ktos nie jest najlepszy w graniu/mial laga/ nie uhnal sie na czas.. nie znaczy ze jest noobem.. napewno mozna nazwac tak kogos kto przekreca fakty, oczernia innych, itd. Szkoda ze mlody nie wdal sie w starszego bo bylby w CK..

Chyba tyle..

PS: pragne przypomniec ze nie przeszlas w naszej gildii nawet okresu probnego.. skoro mi jestesmy noobami zatem Ty jestes...
"mniej niz zero... mniej niz zero.."

Ostatnio edytowany przez Sir Saneris - 20-12-2005 o 23:47.
Sir Saneris jest offline