Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2005, 00:20   #38
PinGOnE
Użytkownik Forum

PinGOnE's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Nie odwracajcie kota ogonem :/ Cichy co Ty za przeproszeniem piepszysz? Wszyscy wiedzieliscie kim jestem na waszym forum i nie wciskaj teraz ściemy :/ Pozatym jakbym chcial sie ukryc to:
1. zmienilbym IP w ChangeIP
2. nie dowiedzialbys sie kto to jest exhumed
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cichy
nasz wielce pokrzywdzony dawny czlonek gildi..
A nie pokrzywdzony? To moze postaraj sobie przypomniec czy to ja sie pchałem do tej gildii czy to Ty sam i Norrin o to prosiliście? Nie pamietasz juz jak wywyzszales sie i twierdziles ze to najlepsza gildia (wszystko zeby mnie przekonac) ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cichy
Faktycznie jakby to był ktoś obcy, bym nie reagował specjalnie, bo niby dlaczego?
Moze dlatego ze jestes "tutorem" ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Saneris
Tym Lordem bylem ja.. Pingeone aka Dratini Angel.. co wiecej NIKT Ci sie nie wbil na rep.. przynajmniej jestes naprawde niepowazna probujac nazwac Cyklopolis swoim respem.. czlonek gildii wtedy Cie wyminal (<b>nie</b> zaatakowal Twoich cyklopow) i poszedl dalej.. a Ty zrobnilas burze.. tak nadal podtrzymuje.. jestes noobem.
Stary czy Ty na tyle probujesz sie podlizac ze posuwasz sie do wymyslania? Wyraznie Ci napisalem "WYMINOL MNIE I WYBIL POTWORY KTORE MNIE ATAKOWALY". A moze przydalyby Ci sie okulary? Bo tak zaczoles sie pysznic gdy mi odpowiadales ze nic do Ciebie nie docieralo. Twoje odpowiedzi byly bardzo chamskie (a pytalem Cie jako tutora a nie jako gracza) ze majac chodz troche honoru sam powinienes opuscic to stanowisko (albo przynajmniej nauczyc sie kutlury). Pozatym uwazasz ze to miejsce z Necro mozna nazwac "swoim respem"? No sorry ale chyba Cie pogieło.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Saneris
napisala ze na pvp zaraz by go zaatakowala i zabila na co osmielilem sie odpowiedziec ze pewnie gildia ruszylaby z pomoca..
Na forum publicznym potrafisz nawet w takie slowka to poubierac ? To moze ja Cie zacytuje "Gdybyś go ruszyła, to juz dawno widzialabyś rooka" (zastanawiam sie ktore pierwsze z nas by go ujrzalo). Pozatym napisalem "Na świecie pvp za takie zachowanie nie jeden by go juz lal". Jak widac to najwyrazniej Ty nie potrafisz czytać i robisz teraz wszystko zeby ochronić swoj tyłek. Mozesz mnie oczerniac na fomum ... prawdy nie ukryjesz.

Powiedziałeś jeszcze coś ... coś co mnie rozbawiło brzmiało to mniej wiecej tak : "To idz spytaj Herganona co on by zrobił". Wiem ze to napisales bo dobrze wszyscy wiemy ze Herganon ma taką tendencje. Ale zebys sie zdziwil spytalem Herganona i Pancrasa. Specjalnie dla Ciebie zostawilem jego odpowiedz.

21:37 Irvin von Casterine: What would you do if someone would kill your monsters in cyclopolis (on pvp world)?
21:37 Pancras Dragonheart: I would kill him. I don't like that kind of ppl.
21:37 Irvin von Casterine: And if that person would be me?
21:38 Pancras Dragonheart: Then nothing. but i think that friends should not do that.
21:38 Irvin von Casterine: And how would you call that kind of person?
21:38 Pancras Dragonheart: preson who killed my monsters? a fucking noob nothing else
21:38 Irvin von Casterine: and what you think ... Herg~ is the same mind?
21:38 Pancras Dragonheart: for sure

A wiec Sanerisie jak widzisz ... tylko wasza gildia jest na tyle chamska zeby (jak ty to nazwales) "omijac" innych. Teraz zapewne bedziecie twierdzic dalej ze jestem noobem i ze tylko ja sie z wami kluce? To dziwne ze jakos kluce sie TYLKO z wasza 3-ką z nikim wiecej. Nawet Twoj kolega z rl'a odworcil sie od ciebie plecami bo potraktowales go jak jakiegos ..... nie bede go obrazal. Dobrze wiesz o kogo chodzi. A jesli chodzi o twoje wypowiedzi na forach - wsrod gracz jestes znany z tego ze lizesz tylki i zaufaj ze to nie tylko moja opinia. Pozatym z tego co wiem to sprzedawanie pacca za kase tibijska jest zabronione? Ciekawe dlaczego Tutorzy to robia .... hmmmm. Prawda San? Jak chcesz ze mną wojny to prosze bardzo. Skoro Ty wyskakujesz z takimi slowami chamie jeden to licz sie ze ja tez cie wsypie ze sprzedawaniem pacca.

A tak jeszcze zapomnialem cos powiedziec do Cichego
@Cichy
Nie obchodzi mnie czy uwazasz mnie za glupca czy nie, ale przynajmniej Tobie jednemu moge przyznac ze Ty to robisz dla gidlii. Norrin podlizuje sie wszystkim Lordom i to chyba udowodnil przy ostatniej klutni. Pozatym gosciu nie ma wlasnego zdania ... powtarza wszystko to co Ty mowisz [czesto nawet nie wiedzac co mowi (chodzi mi teraz o to "IP z Chin")], a Saneris jest poprostu taki ze dba tylko o siebie. Nie lubie Cie, ale przynajmniej szanuje Pozostała "lordoza" to dla mnie zwykle smiecie.

@down
Ty naprawde masz jakies klopoty z rozumieniem czytanych tekstów? Moze napisze Ci to jeszcze raz
<b>(jak ---> TY <--- to nazwales) "omijac" innych. </b>

I moze jeszcze Ci sprostuje bo moze nie do konca rozumiesz innych. Mowiac zabil wszystkie MOJE potwory i poszedl dalej gracz zazwyczaj ma na mysli potwory ktore go atakuja + te do ktorych wlasnie zmierzal.

Co do tepej idiotki to uwazaj troche gowniarzu bo nie jestem twoja matka zebys tak do mnie mowil /Dratini

Nie jest to tylko twoja opinia? To powiedz prosze kto jeszcze tak uwaza? Zapewne zaslonisz sie tekstem "nie bede podawal ich danych, bo nie chce ich narazac". Moze zacznijmy od tego kogo ty mozesz znac? same barahło ktore jak identyczne jak ty. Nawet przyjaciela olales. Mozesz mowic na Drat ze jest idiotka ale przynajmniej nie odwraca sie od przyjaciol.

Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 21-12-2005 o 00:49.
PinGOnE jest offline