Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2005, 00:56   #41
Sir Saneris
Użytkownik Forum

Sir Saneris's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore

Stan: Tutor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cichy
Chcesz sobie pogadać o dawnych urazach, anonimach, itd? Załuż sobie osobny temat. Gadasz o sprawach i sytuacjach które nikogo z wyjątkiem zainteresowanych tutaj nie obchodzą.
Ale za to jaka radoche mamy.. Cichy.. nie codziennie trafia sie ktos o IQ kwiatka doniczkowego.. no nie badz taki .

@UP DO DOWN Dratini: haha teraz sama sie osmieszylas! to moge zbluzgac kogos ze zabil potwora do ktorego wlasnie zmierzalem? SMIESZNE! Co do gowniarza ja Cie uwazam za tepa smarkule.. dla mnie ani Twoj wiek ani Twoj lvl nie pokazuja ze jestes dojrzala osoba. Wiec odpusc sobie.. koniec mojego pisania w tym temacie.. i tak za bardzo znizylem sie swoim lvlem do '0' ktore prezentujesz (info dla tych co beda mnie bluzgac za obrazanie jej: nie interesuje mnie to.. ona jest noobem i cokolwiek nie powiecie.. fakt zostanie faktem. Kazdy ma swoje zdanie, nie przegada drugiej stronie wiec dalsza dyskusje uwazam za bezcelowa.. Ave!)

Ostatnio edytowany przez Sir Saneris - 21-12-2005 o 01:01.
Sir Saneris jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.