Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2005, 00:57   #85
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anjja
ad.1Lol widac ze sam nie wiesz co to rasista!!!To ze chcemy wykopac Swe czy BR z serva to co..??Co w tym zlego..??Oni wykopal nas z wpizu serv to dlaczego my mamy ich nie wykopac!!!Nawet jak ma to podchodzic pod akt rasismu przeci ktoremu nic nie mam!!!
Ludzie, którzy wykopali cię z serwera prawdopodobnie grają tam nadal, więc to nie z nimi będziesz walczyć, nie oszukuj się. Pytasz co w tym złego? Przecież zostałaś wyrzucona z poprzedniego serwera przez ludzi, którzy myślą dokładnie tak samo jak ty. Założę się, że oni też byli wykopani z jakiegoś serwera przez "pl" i w na tobie zemścili się za swoje krzywdy. Teraz ty wykopiesz Szwedów z Kyry, oni potem wykopią Polaków z innego serwera, to się nigdy nie skończy...

Cytuj:
ad2.Lek przed innym krajem to nie rasizm a ksenofobia matolku...
Więc jesteś ksenofobem a nie rasistką. Ulżyło ci?

Cytuj:
ad4. KYRA bedzie nasza ...
Nie jestem przekonany czy to dobrze. Wytępicie Szwedów i Brazylijczyków i co dalej? Serwer opanowany przez całą masę polskich noobów, panoszących się wszędzie w przekonaniu, że na "polskim" serwerze im wszystko wolno - tak to znacznie lepiej niż grać razem z br i swe.
Ja bym najchętniej grał na świecie, gdzie jest równowaga sił - trochę Polaków, trochę Brazylijczyków, Szwedów, Amerykanów, etc. Ale tak to chyba jest tylko na Non-PvP...

Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 21-12-2005 o 01:04.
Duch Niespokojny jest offline