Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2005, 08:25   #45
Rynek
Użytkownik Forum

Rynek's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 19/24
Poziom mag.: 64
Domyślny

PinGOnE a ja cie uwazalem za kogos wporzadku i szacunek ci sie nalezal za gre itp widzialem cie w akcji na faraonach i mowilem mamie ze ten koles jest zaje*** mimo ze go nie znam ale widocznie sie bardzo pomylilem nie znam cie ale z twoich wypowiedzi wnioskuje ze jestes kims o bardzo niskiej inteligencji niestety taka jest prawda powiem to bez zachamowan "Jestes debilem" co prawda nie znasz mnie ale znasz moja mame Chmureczke i wiem ze macie kontakty miedzy soba w dobym stosunku takze nie chce wam tego niszczyc ale jesli chodzi o mnie to jestes 0-em kiedy zaczepiasz kogos z CK ,BC,WOBD to tak jak bys atakowal/la mnie i bede nich bronil nawet jesli mialy by byc tego potworne konsekwencje... san ma racje jak by to byl PvP serv juz bys wyladowal/la na rooku!
Topic:
Paladinek jest swietnym graczem to ze pada na tym filmie nie znaczy ze jest noobem w tym filmie noobem jest lurer ktory pragnie wyzadzac krzywde kazdy z was ktory by tak padl byl by zalamany duzo pracy na marne wiec zastanowcie sie jak wy byscie sie czuli w jego skorze a dopiero pozniej komentujcie!

Ostatnio edytowany przez Rynek - 21-12-2005 o 08:35.
Rynek jest offline