Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2005, 08:26   #117
Manrox
Użytkownik Forum

Manrox's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: (brak informacji)

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 95/70
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Słuchaj cfaniaczku po 1 odwal się od mojego ojca.
po 2: szwedzi grają lepiej od polaków jadą nas na każdym servie a wiesz dlaczego? bo przez takich jak tych którzy pragną wykopać wszystkich innych niż polacy z serva oni się zbierają w kupe zapapominają o swoich problemach i kopią nam ostro dupy.
po 3: gralem na lucerze kawał czasu a to jest typowo brazylijski server to był mój 1 server i widziałem od podstaw jak br traktuje brazylijczyka.
po 4: niemam zamiaru walczyć z innymi póki mi niezajdą za skure a ty jak takiś mądry to tłucz pierwszego dnia się z innymi a potem płacz że chcesz nowe servery bo stąd cie wykopał
po 5 : JESTEŚ RASISTĄ rasista to człowiek który bezpodstawnie atakuje ludzi innej narodowości niewiedząc nic o nich. Szkoda, że w naszym kraju żyją tacy ludzie jak ty przez takich jak ty mamy jedną z najniższych tolerancji obcokrajowców na świecie :/ wstyd nic dodać nic ująć

Heh, teraz chyba przesadziles.
PO PIERWSZE:
Nie odwalę się od twojego ojca, dopóki nie odwalisz się ode mnię za typowego rasiste i mnie za to nie przeprosisz.
PO DRUGIE:
Nie zaprzeczam że wielu szwedów gra lepiej od polaków, ale wielu NIE ma pojęcia o prawdziwej grze.
PO TRZECIE:
Może widziałeś to na jednym serverze, a ja widziałem na kilku innych.
PO CZWARTE:
Szwedzi mają talent to wywoływania bezsensownych wojen, i trzeba ich najpierw wykurzyć zanim zaczną niszczyć server (typowy przykład to Saphira).
PO CZWARTE:
Wiem kto to jest rasista. Poza tym, to że twój iloraz inteligencji nie przekracza ilorazy inteligencji oszołomionego trolla, nie oznacza że wolno ci obrażać ludzi.

Gildia: zastrzeżone przez leadera
Skille: 95/70
Miejsce zamieszkania: Edron
Manrox jest offline