@Topic
Nie znacie historii z tym gościem, który lurował, więc nie macie bladego pojęcia co to za koleś i dlaczego tak robi. Bardzo mnie cieszy, że wszyscy Wy mówiący, że Palek to noob bo padł od dsów na spawnie nero jesteście tak świetnymi graczami, że dalibyście sobie radę w takiej sytacji. A większość z was nie przeskoczyła 30 lvla i w życiu pacca nie miała tak, że necro i miejsce gdzie się to odbywa znacie tylko ze screenów. Tam jest bardzo prosto ubić gościa. W odległości dosłownie 20~ pól mozna 10 dsów sciągnąć, idąc dalej drugie tyle, do tego ze spawnu necro wyjąć nawet 3 necro...ciekawe, który z was geniusze by przeżył. Daję rękę uciąć, że spie***alalibyście szybciej niż tam przyszliście. Grats dla Palka, że przynajmniej stanął z tym i wybijał a nie uciekał jak ostatnia sierota.
@Cichy i San
Pig to nie Dratini, to nie jest Jola, to jej syn Konrad. Więc nie smarujcie Jolki bo ona tylko z nim konto dzieli i grają na 1 postaci.
@Pig
Geniuszu Tobie nadal żal pośladki ściska ^^. Przynajmniej co do Ciebie się nie pomyliliśmy z przyjmowaniem do Gildii. Byłeś i nadal jestes głupi. Nie chce mi się odpisywać na Twoje bzdury, dla mnie jestes nikim nie graczem bo nawet na jednej postaci SAM grać nie potrafisz trzebaby się wziąć bo acc shareing jest zabroniony. Robicie z mamą co drugi lvl? Ona parzyste, Ty nie parzyste czy jak to jest? Ona przed pracą, Ty po szkole? hm? Twoja postac to Exhumed
Dla wszystkich którzy widzą Twój sliczny lvl podaję
Name: Exhumed
Profession: Elite Knight
Level: 32
Last login: Dec 21 2005, 01:38:36 CET
Tak grać potrafisz

Więc ten 99 lvl Twojej mamy postaci, który pewnie masz dla szpanu tylko wpisany możesz sobie w ... wsadzić, bo przy acc shareingu to żaden wyczyn.
Poniżej macie link jeżeli interesuje kogoś to co ten człowieczek wypisaywał na naszym forum i skąd się wzieło gadanie o IP jak Pig twierdził, że nie wiemy kto pisze bo ma zmienne IP :
Edit:
Cytacik "To właśnie odnośnie punktu 3 ... zmienne IP... wg tego raz moge byc w warszawie a za 5 minut w krakowie".
A tu całość - długie ale niezłe
http://members.lycos.co.uk/bonzaiii/...?t=391&start=0
/Edit