@Cichy
Jestem osoba ktora duzo mowi a bardzo malo wie? To nie ja wmawiałem wszystkim że taki ze mnie informatyk ze po adresie IP jestem w stanie podać dane osobowe każdego. Z tego co wiem to ani Ty, ani Norrin do tej pory tych danych nie podaliście (a tak zescie sie przechwalali). Ze mnie sie śmialiście ze powiedziałem "Moge sobie mieć IP nawet z Chin" .... hmmm to radze zapoznać sie z programami zabezpieczającymi IP gdzie moge zamiast mojego adresu wpisać cokolwiek. A wiesz co jest najśmieszniejsze z tego co mowisz? Wy sie smialiscie ze mnie na forum ze duzo gadam, a malo wiem, a kolko informatyczne smialo sie z Was bo z tego co wiem ktorys z was "studiuje" informatyke a nie slyszal o zabezpieczeniach. Co myślisz że ja od tak sobie chlasnołem z tym IP? HA! Ty do tej pory nie jesteś w stanie podać mojego prawdziwego IP a co dopiero danych osobowych.
No z czym jeszcze wyskoczysz? Ty w kolko krazyz w okol jednego i co? i zaczyna brakować Ci argumentow. Dlaczego? Bo dobrze wiesz że nie to jest teraz najwazniejsze i wiesz tez ze Saneris nie mial wtedy racji i teraz staracie sie bronic wszyscy nawzajem. A teraz jeszcze coś do tego namawiania do gildii ... przestań ściemniac ze nie wiesz o co chodzi ... pamietasz bardzo dobrze ze do gildii nie chcialem w ogole przystapic i musieli mnie namawiac czlonkowie tejze gildii, a kto mnie namawiał? Ty Norrin i Gandziak. I tego sie nie wyprzesz bo wtedy znalem tylko waszą 3-kę i to Wy prosiliscie mnie o to zeby dolaczyc.
@Saneris
Ubawiło Cie to? To bardzo dobrze szkoda że nie było Cie o 4 w nocy na serwerze bo przyszlo do Ciebie w odwiedziny 3 tutorów z Secura przywolac Cie do pozadku. Jak wiesz tutorom nie przystoi chamskie zachowanie.
@Rynek
A niby kto by mnie zrookował? Wasza gildia? Myslisz ze Karzigis, Delonoka (zarazem jej brak i przyjaciele), Bembiczek i reszta ludzi z Ab' byłaby po waszej stronie? Z tego co wiem to akurat Archeross i Heretic nie przepadają za Wami...no ale dobra nie mieszam ich do tego, lecz możesz być pewien że ja znajde wiecej sojuszników bo Wy macie tylko gildie i tylko Wy jestescie wrogo nastawieni bo jakoś każdy kto mnie zna ma o mnie inne zdanie niż Wy. Pozatym ... co Ty widzałeś na faraonach? Ja niby tam miałem być zaj**** ? Przeciez to moja babcia by nawet zrobila bez problemu :/ Jak to dla Ciebie juz było za******* to zapraszam na Premie to dopiero zobaczysz co to jest gra :/
A skoro mowa juz o faraonach to jedna osoba z tej przyglupawej dwojki (jak juz mowilem z Cichym lubie sie klucic, ale glupkiem nie jest

) powiedziala "...mozemy wejsc z toba bo ja sie troche boje ..."
Wszyscy caly czas tylko gadacie i gadacie, przedstawiacie jakies niestworzone historyjki, a jak na razie nie widzialem tu niczego co by potwierdzilo ze macie racje. Owszem ktoś kto przyglada sie temu wszystkiemu z boku bedzie po waszej stronie, ale nie zapominajcie kto to wszysyto zaczol i kto tak naprawde zrobil z siebie glupka na waszym forum. Przyznajcie sie ze poprostu o informatyce nie wiecie nic i mowiac mi ze ja wtedy mowilem glupoty nie wiedzieliscie tak naprawde nawet co mowic.
@up
Ty Norrin Ty lepiej siedz cicho :/ Jakos jak z Toba rozmawialem sam na sam to stuliłes ryja jak mysz pod miotla. CO ? TERAZ CZUJESZ SIE MOCNY BO GILDIA STOI ZA PLECAMI? Co Ty gadasz o pszyjmowaniu do gildii? Przeciez to ja odeszłem a nie Wy mnie wyrzuciliście :/ Z kogo starasz sie zrobić glupka? Z siebie juz robic nie musisz. pffff.... Ja dla Ciebie jestem nikim? Twoja postac jest od Dratini starsza o dobre pol roku i co?
Name: Norrin
Level: 82
Name: Dratini angel
Level: 99
i to ja nie umiem grać? Grajac tyle co Ty i siedzac cale dnie przed kompem juz dawno powinienes miec 130+, ale nieeeee Ty wolisz gadać że jestes taki wspaniały a umiejetnosci brak.
"raz pisze od siebie z Elbląga a raz z Krakowa bo ma dymaniczne"
tak? to powiedz mi prosze bardzo które z tamtych 2-ch IP jest moje i które jest prawdziwe? Jak chcesz to juz teraz moge Ci powiedziec ze
Adres IP : 84.40.194.173
Radosław Kurbyń
82-300 Elbląg
ul. XXXXX 17/24
z tego co wiem to zobaczysz tam takie IP z Dialogu.... tylko że jest pewien mały problem wiesz? Pisząc tamte posty internet miałem w Vectrze, a na imie mam Konrad, a nie Radek. Pisząc historyjke o IP dalej pokazujesz że nie masz zielonego pojęcia o tym co piszesz. Jeden Cichy wyskoczył z tym IP, a Ty to zaczoles ciągnąć dalej niemajac pojecia nawet o czym mowisz. Jak chcesz to spytaj jakiegos Modka z tibia.pl że moje IP jest właśnie takie jakie tutaj podałem. To troche dziwne nieprawda? Miałem Vectre i takie IP, teraz mam Dialog, a nadal nam to samo IP ... jak to sie dzieje? O.o dla Ciebie to najwidoczniej zawsze będzie tajemnicą umysłowy impotencie.
@down
co do słownika to tez nie grzeszysz zdolnosciami. A jesli chodzi o sharing ... ha ha ... Ty nadal nie wiesz o co w tym wszystkim chodzi? Jeszcze sie nie domysliles ze nie ma zadnego sharingu? Jeszcze to nie dotarlo ze przez ten czaly czas robilem sobie z ciebie jaja i z twoich podwalanek? Nie pomyslales ze to troche dziwne ze wiem o kazdej twojej rozmowie? A skoro nie jestes informatykiem to zanim zaczniesz szczekac ruda małpo (a co? jak oni mni wyzywaja to ja też moge ... najwyzej dostane bana)najpierw popytaj ludzi czy zmiana IP jest mozliwe na stalym IP dopiero pozniej sie wypowiadaj. Pozatym to TY SAM mi zaproponowałeś że podasz moje dane. Wtedy udawałeś że właśnie jesteś informatykiem, a teraz sie wykręcasz?
Wszyscy sie od was odwracają. Wszyscy ktorzy znaja sprawe dogłebnie i od poczatku wiedza kto ma racje. Co z tego ze wy pokazujecie rozmowy na forach jak nie przedswatiacie do nich sytuacji z Tibii? Jak chcecie to ja tez moge zaraz powymyslac jakies glupoty na was.
Np.
Wiem że Saneris w zyciu nie zostalby tutorem gdyby Cichy nie pomagał mu przejsc testu.
Wiem ze Saneris jest ograniczony umyslowo, bo wyrzuca itemy do wody a za 2 dni spamuje kazdego "chcesz kupic pacc za 200k?" bo cos mu sie w tym ogromnym (nie ze wzgledow intelektualnych jest on taki ogromny) baniaku odwidziało
Wiem ze Norrin nigdy nie ma wlasnego zdania i najpierw czeka na ruch Cichego a pozniej stara sie to kontynuowac (tak wlasnie bylo z tym IP ... Norrin byl normalny dopuki Cichy sie nie wypowiedzial, pozniej zaczol wygadywac jakies smieszne rzeczy dotyczace IP, i tutaj jest tak samo ... stuliłeś paszcze dopuki nie wypowiedzial sie Cichy.)Tylko że Cichy skonczy tą rozmowe tak samo jak na waszym forum a Ty dalej bedziesz robil z siebie glupka