Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2005, 10:26   #51
Sir Saneris
Użytkownik Forum

Sir Saneris's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore

Stan: Tutor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PinGOnE
Ubawiło Cie to? To bardzo dobrze szkoda że nie było Cie o 4 w nocy na serwerze bo przyszlo do Ciebie w odwiedziny 3 tutorów z Secura przywolac Cie do pozadku. Jak wiesz tutorom nie przystoi chamskie zachowanie.
Na grze nie jestem chamski.. jako tutor wiem jakie zasady sa w grze.. a to ze na forum jestes debilem i Cie bluzgam.. to jest forum Tibia.pl czlowieku.. tu nie Tibia.. wiec dla mnie mozesz sciagnac Armie tutorow.. a Gmem mozesz sobie pomachac kolezkom.. poniewaz tak dlugo jak w Tibii dzialam zgodnie z zasadami mozesz co najwyzej popluc sobie.

Cytuj:
Wszyscy caly czas tylko gadacie i gadacie, przedstawiacie jakies niestworzone historyjki, a jak na razie nie widzialem tu niczego co by potwierdzilo ze macie racje. Owszem ktoś kto przyglada sie temu wszystkiemu z boku bedzie po waszej stronie, ale nie zapominajcie kto to wszysyto zaczol i kto tak naprawde zrobil z siebie glupka na waszym forum.
Jezeli inni potwierdzaja nasza racje, Ci stojacy z boku.. neutralni.. sam robiles i nadal robisz z siebie debila.

Cytuj:
Ty Norrin Ty lepiej siedz cicho :/ Jakos jak z Toba rozmawialem sam na sam to stuliłes ryja jak mysz pod miotla. CO ? TERAZ CZUJESZ SIE MOCNY BO GILDIA STOI ZA PLECAMI? Co Ty gadasz o pszyjmowaniu do gildii? Przeciez to ja odeszłem a nie Wy mnie wyrzuciliście :/ Z kogo starasz sie zrobić glupka? Z siebie juz robic nie musisz. pffff.... Ja dla Ciebie jestem nikim? Twoja postac jest od Dratini starsza o dobre pol roku i co?
'przyjmowaniu' a nie 'pszyjmowaniu'.. widac ze szkole odwiedzasz rzadko i Twoj poziom intelektualny jest jaki jest.. A Pancras ma wiekszy lvl od Dratini.. tylko co to ma dorzeczy? Ani Pancras nie jest moim charem.. ani Dratini Twoim.. sharowac kazdy ulom moze.. jak widac po Twoim przykladzie.

Cytuj:
i to ja nie umiem grać? Grajac tyle co Ty i siedzac cale dnie przed kompem juz dawno powinienes miec 130+, ale nieeeee Ty wolisz gadać że jestes taki wspaniały a umiejetnosci brak.
czekamy na zrobienie lvla Twoim PRAWDZIWYM, nie sharowanym charem.. sharujesz Dratini i sie cieszysz jaki masz lvl.. dla normalnych ludzi z tego forum to debilizm.

Cytuj:
Wszyscy sie od was odwracają. Wszyscy ktorzy znaja sprawe dogłebnie i od poczatku wiedza kto ma racje. Co z tego ze wy pokazujecie rozmowy na forach jak nie przedswatiacie do nich sytuacji z Tibii? Jak chcecie to ja tez moge zaraz powymyslac jakies glupoty na was.
Dziękujemy za troskę.. CK istnieje rok ponad i ma sie dobrze.. a jak dlugo istnieje gildia Twoja? Masz jakas? na DLUZEJ? nie? nie dziwie sie..

Cytuj:
Wiem że Saneris w zyciu nie zostalby tutorem gdyby Cichy nie pomagał mu przejsc testu.
oczywiscie sam robisz to co nam zarzucasz.. czytaj dowodów brak

Cytuj:
Wiem ze Saneris jest ograniczony umyslowo, bo wyrzuca itemy do wody a za 2 dni spamuje kazdego "chcesz kupic pacc za 200k?" bo cos mu sie w tym ogromnym (nie ze wzgledow intelektualnych jest on taki ogromny) baniaku odwidziało
zal dupe sciska ze Ciebie nie stac na wyrzucenie MPA do wody? ze Cie wogole nie stac na MPA? To akurat byl moj eq wiec moge go wywalac gdzie chce.. moj char.. moj eq.. wiem ze jak sharujesz to inaczej sie na to patrzy.. wiec nie zrozumiesz uczciwych ludzi.