Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2005, 10:48   #57
PinGOnE
Użytkownik Forum

PinGOnE's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Tej sztuki ucze sie w tzn ZST-I (Zeszpoł Szkół Techniczno Informatycznych).
Jest to liceum profilowane, a ucze sie tam programowania we wszystkich językach, wyszukiwania informacji i co może cie zaskoczyć ochrony komputera (właśnie dlatego nabijam sie z Ciebie że nie wiesz o tym IP)

@Saneris
No to po kolei
1. Wlasnie o to chodzi ze i na tibii postapiles chamsko.
2. Kto potwierdza wasza racje? Jak na razie to widze tylko tu bande idiotow z gildii :/
(btw. "10:58 Pancras Dragonheart: ill talk to him" jak widać sa jednak po mojej stronie :/)
3. Sorry ale pisze bez patrzenia na klawiature i bledy takie jak sz->rz czesto sie zdarzaja (zrozumiesz jak zaczniesz pisac tak jak ja). Jak chcesz to moge zaraz wyszukac ortografy Norrina z forum gildii bo widzialem ze tez nachlastal.
4. Juz mowilem ze nie sharuje postaci Dratini angel ale najwidoczniej znowu tluszcz zaslonil Ci oczy i nie zauwazyles
5. Owszem mam gildie. Zmienia nazwe ale ludzie caly czas sa Ci sami, a nowi wciaz chca dolaczyc.
6. Dowodow nie mam, ale sam sie chwaliles ze Cichy Ci pomagal.
7. I właśnie na taką odpowiedz czekałem. Wiedzialem że jesteś na tyle mało inteligentny i tak bardzo przewidywalny ze to powiesz. Wyobraz sobie ze twoje equ akurat najmniej mnie obchodzi. Chodzilo glownie o to, aby pokazac że normalny to raczej nie jesteś. Widzisz "głupek" Cie załatwil. HA!

@Norrin
Jakbys nie zauwazyl to gram Paladynem a nie sorcem (to samo do Sanerisa):/ nic dziwnego ze gadasz takie glupoty skoro nie wiesz o czym mowa xD. A co do sharowania to moze powiesz mi co Pogromczyni robila na Norrinie? I zacznij pisac ten nick poparwnie rudzielcu.

Saneris ... Ty w ogole wiesz z kim Ty rozmawiasz? Bo sprawiasz wrazenie jakbys byl troche zagubiony w twoich wypowiedziach :/. Nie przyznaja racji bo nie wiedza o co chodzi. Na mnie napadlo 3 idiotów ktorzy maja po 20lat+ a z tibii i swojej gildii robia cos tak wielkiego jakby od tego zalezalo ich zycie. Moze porozmawiam z nimi sam i opowiem wszystko po kolei to wtedy zobaczymy czy nie zmienia zdania.

@Error
I widzisz właśnie dałeś sie oszukać tym debilom. Wejdz na tibie to zobaczysz ze obie postacie zawsze zalogowane sa w tym samym czasie i obie postacie expia wiec nie na mowy o zadnym Sharingu. Wlasnie o to im chodzilo zeby tacy naiwni ludzie jak Ty dali sie nabrac na ich glupie gadki :/. AHAAAA jestes z CK ... wszystko jasne.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jakiś tam błąd czy inny dziadyga
od Sana, Norrina i Cichego sie odczep bo nie wiesz jakimi sa ludzmi, jak zyja i jak graja.. wiec Twoje gadanie naprawde idzie na marne.
I tu sie wlasnie mylisz bo znam wszystkich od okolo roku. O Sanerisie wiem wiele bo jego "kolega" z rl jest moim przyjacielem na tibii takze nie raz slyszalem jak to sanerisowi od****** odkad zaczol grac w tibie. Nie wtracaj sie jak nie wiesz o co chodzi :/

Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 21-12-2005 o 11:00.
PinGOnE jest offline