Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2005, 12:13   #60
Norrin
Użytkownik Forum

Norrin's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 171
Norrin ma numer GG 2634980 Norrin ma login Tlenu Seaker-222@tlen.pl
Domyślny

Bazgroły Piga:
"Tej sztuki ucze sie w tzn ZST-I (Zeszpoł Szkół Techniczno Informatycznych)."

Ty wyjaśnij mi jakim cudem ktoś z takiej szkoły pisze, że mając zmienne IP pisze raz z Warszawy a raz z Krakowa i mówiąc tyle o tym, że potrafi ukrywać swoje IP i wpisać tam cokolwiek w życiu nikt nie dojdzie kto pisze? Jakoś wszyscy wiedzą kim jesteś... ;/ "potrafię ukryc IP, wpisać tam cokolwiek, nic nie wiecie, itp" dzieciaku, obejrzyj się jakie bzdury wypisujesz, poczytaj najpierw coś na temat tego co mówisz, bo znowu natrafiamy na ten sam problem co poprzednio - Nie masz pojęcia jakie brednie wypisujesz a trzymasz się tego jak szczerbaty sucharów, a to jest już wyraz Twojej inteligencji. Mogę tylko przypuszczać, że chyba masz kłopoty ze zdawaniem do następnej klasy z taką wiedzą...

Bazgroły Piga:
"Jakbys nie zauwazyl to gram Paladynem a nie sorcem (to samo do Sanerisa):/ nic dziwnego ze gadasz takie glupoty skoro nie wiesz o czym mowa xD."

Jaki palek ma nick? Chociaż lvl prawdziwy podaj w profilu, a nie ten share'owany. Oszust -.-

Bazgroły Piga:
"A co do sharowania to moze powiesz mi co Pogromczyni robila na Norrinie? I zacznij pisac ten nick poparwnie rudzielcu."

Jaki rudzielcu Pig?Coś nie bardzo sobie przypominam sytuację, o której mówisz, kiedy to było i skąd niby taki cieć jak Ty ma takie informacje <lol> jakiś dowód na to masz czy tylko to, co Ci sie przyśniło piszesz? Taki bajeczek mogę nastwarzać setki. Słyszałem, że masz jedno jądro i pół mózgu..dlatego takie byki sadzisz? I nie mów mi dysmózgu jakie ja błędy robię bo jest różnica między moimi literówkamii a Twoimi "pszyjmujesz", "zaczol", "odeszłem" itd. (to wszystko przez zły układ klawiszy? nie rób z siebie większego debila niż już zrobiłeś) przynajmniej mam polską klawiaturę, Ty natomiast pewnie zaraz powiesz, że używasz chińskiej bo nie masz nawet polskich znaków, nie mówiąc o Twoich ortografach, które są po prostu żałosne. Cała Polska czyta dzieciom, znasz to? Poczytaj troszkę, to nie boli...I to są ostatnie słowa jakie do Ciebie kieruję, naucz się pisać i pomyśl 5 razy zanim coś powiesz następnym razem zazdrosny dzieciaku.

Edit: Bo mi tak teraz do głowy przyszło, bo twierdzisz, że wszyscy tutaj są po naszej stronie i twierdzisz, że to na zasadzie omamienia, zmowy czy podlizywania się ... i w tym się właśnie objawia jedność chociażby członków Gildii to raz. Dwa to to, że nie wszyscy, którzy Cię zjechali są z CK, a trzy to pomyśl chwilę i powiedz skoro jesteś taki mądry dlaczego jeszcze przez 60 postów nikt nie stanął po Twojej stronie? Zbyt głupi na to jesteś, żeby zobaczyć, że po prostu piszesz brednie? Podobno masz dziesiątki kolegów, nikt nas (CK) nie lubi itd ... przyjrzyj się, popatrz i powiedz mi dlaczego nikt nie skacze na nas tylko na Ciebie.
Jak zauważyłeś CK trzyma się razem, ta Gildia to coś ,czego w życiu nie rozumiałeś, i nadal nie zrozumiesz bo postrzegasz to wszystko poprzez pryzmat lvli i tego kto jak gra, coś o co zawsze miałeś problem bo nie potraktowaliśmy Twojej mamy (Dratini Angel) patrząc wyłącznie na jej lvl. O to masz nadal żal do każdego kto utożsamia się z CK i w tym jest pies pogrzebany. Narka lalusiu.

@Stonek
On jeszczenie zauważył, jak z niego łacha drzemy I tak jest z debilami, dla nich wszyscy wokoło są głupi on jeden ma rację :/ Dobrego siga widziałem w topicu ze zdjęciami z Harmonii:
Nie rozmawiaj z głupcami, bo najpierw sprowadzą Cię do swojego poziomu a potem wygrają doświadczeniem...jakoś tak ^^

@Topic
Następny filmik będzie jak ten pan Szwed dostaje bana ^^

Ostatnio edytowany przez Norrin - 21-12-2005 o 12:32.
Norrin jest offline