Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez PinGOnE
@Error
I widzisz właśnie dałeś sie oszukać tym debilom. Wejdz na tibie to zobaczysz ze obie postacie zawsze zalogowane sa w tym samym czasie i obie postacie expia wiec nie na mowy o zadnym Sharingu. Wlasnie o to im chodzilo zeby tacy naiwni ludzie jak Ty dali sie nabrac na ich glupie gadki :/. AHAAAA jestes z CK ... wszystko jasne.
I tu sie wlasnie mylisz bo znam wszystkich od okolo roku. O Sanerisie wiem wiele bo jego "kolega" z rl jest moim przyjacielem na tibii takze nie raz slyszalem jak to sanerisowi od****** odkad zaczol grac w tibie. Nie wtracaj sie jak nie wiesz o co chodzi :/
|
Wiec powiem krotko i zwiezle-ja znam Sana 5 lat... ta sama klasa w LO i ta sama uczelnia (choc inne kierunki) a ktos kto "zna" GO rok, nie zdarzyl sie przekonac jaki jest a swoje opinie opiera na podstawie jednego/dwoch zdarzen... Gandziaka znam malo, ale wiem ze jest wporzo i na pewno nic z tego co tu piszesz nie wyszlo od Niego a jesli wyszlo to moze tylko czesc i to pod wplywem zlosci ze Jego Brat nie zostal przyjety (ktorego na tibi znam i utrzymuje z Nim kontakt)... Co do glupich ludzi ktorzy dali sie nabrac... hmm... Pewnie powiesz ze jestem w CK, i caly czas i na forum i na GC, jestem oklamywany i manipulowany przez bande zlych i okropnych ludzi?? wiesz co ja na to?? BUAHAHA debil z Ciebie i tyle...
Co do sharingu-teraz moze kazda z postaci jest zalogowana osobno... a kiedys?? Zawsze tak bylo ze ty osobno, twoja Mama osobno?? Buahaha tyle na ten temat!! !! !!
Co do czepiania sie Cichego-powiem tak: wielu ludzi z innych swiatow gratuluje mu dobrej roboty a tobie zal tylek sciska...
EDIT:
Od Norrina sie tez odwal bo mozesz sie z Nim nie zgadzac, ale wypisywanie oszczerstw pod Jego adresem jest przykladem twojego skrajnego debilizmu, polaczonego z dysmozgowiem, i innymi chorobami z ktorymi wspolczesna nauka probuje walczyc... mozesz znowu napisac cos pod moim adresem ale mnie to zlewa... wiesz czemu?? bo CK trzyma sie razem, i sie nawzajem broni przed atakami kogos takiego jak ty... to sa wartosci ktore prezentuje ta gildia a ktore nigdy nie beda w zasiegu twoim i twojej gildii, bo wy ich nigdy nie zrozumiecie...