Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2005, 17:34   #62
Vasemir
Użytkownik Forum

Vasemir's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Białystok

Imię: Vasemir
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 100
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
Domyślny

@ Pin
Nie znam Cię... ale nie słyszałem o Tobie żadnych negatywnych opinii. Dzisiaj sam sobie ją wyrobiłeś. W sprawy CK się nie mieszam bo to nie moja działka.
Z założenia mam respekt do wszystkich graczy... tracą go Ci którzy na niego nie zasługują.
W pewnym miejscu napisałeś że "Pozostała "lordoza" to dla mnie zwykle smiecie."
Znasz Jaha i innych?? Co o nich wiesz... nic. Bluzgasz ludzi o których nie masz zielonego pojęcia.
Nie widziałem jak grasz, jak się zachowujesz na tibii... ale na forum teraz pokazałeś że jesteś zwykłym chamem.

@ Topic
Ciężko powiedzieć że Paladinek to noob... popełnił błąd to prawda, ale komu one się nie zdarzają?? Za późno uh i zonk.
Co do lurera... on w sumie nic nie zrobił... stał tylko. Exitus umie grać, chociaż jego trapy pozostawiają wiele do życzenia (uh trapa mi założył kiedyś przez moją głupotę... ale nie było deda bo exi wykazał się brakiem profesjonalizmu). Możecie się zachwycać jego grą itd... ale to kolejny noob który nie umie się pogodzić z porażką. Wystarczyło mu wybijać trapy i go pilnować, aby zaczął wyzywać ;]

Gdzie się podziali starzy lurerzy z Harmonii... co zamiast chamstwa podczas lurowania wykazywali się klasą i kulturą ;]
Vasemir jest offline