Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Angel of Apostle
 Ludzie opanujce się  i tak mamy opinie noobow  sam doświadczylem kilkukrotnego zabicia przez rodaka a niejest to wcale przyjemne jak Cie swoj bije  dodajmy jeszczre ze polaczki siedza w depo i kradna co sie da albo "daj prosze" a jak sie nieda to nawrzuca Ci smieci na dana rzecz albo napisze "hunted" albo w ostatecznoasci Ci nawrzuca od roznych  jak tak mozna ludzie wstyd sie przyznac ze sie jest Polakiem  fakt zdarzaja sie wyjatki ale to sie trafia nieczesto
Jak to sie mowie w Kupie sila jesli co niektorzy lubia krasc wyzywac to oki ale z umiarem np jak by mnie ktos poprosil na pw na tibi czy moge mu cos dac bo np wyszedl z rooka to jasne niema sprawy a nie "daj daj......." zalamac sie idzie. Ostatnio wrocilem z podrozy na tibi  wchodze do thais a tu suprajs bo koles z 8 lvl do mnie ze mu ukradlem battle hammera heh niezle niebylo mnie jakies tydzien a tu takie cos no pomyslic sie kazdy moze ale jak mu napisalem ze to nie ja ( a mlotkow nieuzywam teraz rozczki sa w modzie) to mnie zwyzywal od najrozniejszych i to heh takie slownictwo ze masakra; druga sytuacja wyszedlem z rooka koles do mnie zeby mu cos dal heh na 8lvl sam niewiele mialem nawet bp nieposiadalem pogadalem z kolesiem i sobie poszedl na zajutrz on do mnie ze mi brassa dal i ja mu kase wisze no Panowie i Panie zalamac sie idzie a po krotkiej wymianie zdac pisal na golnym zeby wszytscy polacy mnei lali no tak rodak rodakowi robi heh jesli faktrycznie komus dal to niech zapamieta nick postaci a niech niezuca falszywych oskarzen 
heh ale sie rozpisalem ale polacy musza sie opanowac i zlaczyc sily zeby to byla silna grupa - pomagajmy sobie na wszytskich swiatach  )
|
Całkowicie zgadzam sie z wypowiedzia tego kolegi poniewaz polacy zamiast sie zjednoczyc i zdobywac sami itemki to stoja pod dp a potem sie dziwia ze maja maly lvl jak caly dzień spedzaja na zebrach jak pod kosciolem :/Panie daj Pan spokuj