Zaskoczyles mnie Soze. Myslalem ze chcesz cos zmienic na tym swiecie, ale widze ze jak pare lvli wpadlo to sie bardzo rzadzisz. Jeszcze zrozumiałbym zebys mial jakis konkretny powod, ale po prostu lizesz dupy tym szwedzkim świniom bez honoru. Przypomnij sobie jak to bylo kiedy ty padales wlasnie od sdków tych ludzi z którymi sobie pkujesz w chwili obecnej. Myślisz, że oni naprawde cie lubia? Oni poprostu chca cie miec do zabijania Polaków, bo sami nie chca sobie nabic deleta i stales sie zagrozeniem dla nich. Power abusing ci sie strasznie spodobal, ale nie zdziw sie kiedy wszyscy przyjaciele odwroca sie od ciebie lub przestana tu grac i zostaniesz z szwedami, ktorzy cie zlikwiduja jezeli bedziesz sam. Jestes dla mnie zerem.
Co do Athaniela to nie przepadalem za nim, ale zaskoczyl mnie, oczywiscie pozytywnie

Bardzo dobrze ze pomogl temu gosciowi i masz u mnie dużego "+".
A juz myslalem ze Isara znowu wraca do swego stanu świetności, ale kolejna wojna widze sie szykuje.
Jeszcze jedno do Soze. Życze jak najwiecej dedow, i zeby wszyscy sie od ciebie odwrocili.