Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2005, 22:24   #64
Mental II
Użytkownik Forum

Mental II's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
Mental II ma numer GG 7207011
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PinGOnE
@up
to popatrz na klawiature pod skosem. R E S Z w czym R E i S bardzo czesto wchodza nieproszenie.
Wlasnie o to chodzi ze o Sanerisie to nic nie swiadczy. Nie wiesz co gada jak czegos potrzebuje, a co gada jak ktos mu wytknie blad.

Pozatym ... ci ktorzy mnie znaja znaja prawde o ck i sami nie raz zaczynaja rozmowe nabijajac sie - a wlasnie na nich najbardziej mi zalezy. Skoro rudzielec, tłuścioszek chca to niech se gadaja co im tylko do pustych stanow przyjdzie.
Co by nie napisać to ty na wszystko masz odpowiedz..
Znam Michała<Lord Paladinek>od kiedy wprowadził sie do mnie do bloq..Jest to juz 3 lata jest młodszy ale zawsze można nawiązać temat choc on lubi metal punk rock itp a ja techno i HH .I nie sądze aby on był noobem ktory grać nie umie bo on meczy sie nad tym charem. Pewnie ma teraz 64 lvl ale gdyby jego brat nie siadał na kompa miał by juz ok.. 100 lvl i był by to większy lvl niż ten ktory dzielisz z mamusią ?? .Zaraz napiszesz" o co noob nie dziele accountu z nikim skad możesz wiedziec co ja robie "a ja ci powiem i napsize bo ****a widze co wiekszość ludzi tutaj piszę.UHM a co do pvp:> no to ja taki jestem ciekaw czy byś znalazł więcej sojuszników niz CK i A z naszego miasta jest kilka osób 100+ na harmonii.A teraz odpowiedz ładnie na moj post a ja sie pozlewam

A tak ps To najbardziej rozbawiający mnie temat od kiedy jestem użytkownikiem tego forum to juz 2 lata?

:O i bym kurde zapomniał Troszkę na***ałem błędów ale mnie to ogólnie i tak wali co o tym sądzisz ;]

A tak jeszcze wogóle ps to ten lurer bana powinnien wyłapać ...