Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2005, 06:14   #1
Dziutrix
Użytkownik Forum

Dziutrix's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Kazordoon

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: magiem?
Poziom mag.: 17
Pytanie Rope Spoty (itd.), są a czasem ich nie ma to nie ściema :P

Sprawa jest prosta: ROPE SPOTY itd.

Chodzi o znalezienie sposobu na sprawdzenie czy po wejściu w jaką dziurę będziemy się mogli ropnąć spowrotem

Kilka miesc, z których nie da się wrócic

Troll mountains (koło Thais) - jest tam dziura opisana "Śmieci wrzucać do kosza" po wejsciu w nia nie mozna sie ropnac :/ na szczęcie jest tam w okoloy tylko 1 slime i chyba rotek a dalej łatwo bo same trolle... i w koncu wyjdziemu (nawet nie trwa to aż tak długo )

Rookgaard - Training room. Tyczy sie to bodajrze przedostatniego UP-DATE,u otóż w tym powieszczeniu w "pokoiku" z potworkim są schody, które prowadza na gore, jednak, gdzy już tam wejdziemy to schodów nie ma.

Ghostland - GS cave - wchodzimy na doł po schodach/pochylmi (nie wiem jeszcze tam nie byłem) i za nami pojawiają się kraty i oczywiście GS przed nami. Z tego, co wiem trzeba przebiec (lub zabic GS) przez ten "cave" do dzwigni (wiecej nie powiem - quest spoiling) i tam jest wyjscie.

NO WIĘC JAK SPRAWDZIĆ, CZY PO WEJSCIU W JAKĄĆ DZIURĘ itd. BĘDZIE MOŻNA WRÓCIĆ??? bo ja np. lubie wskakiwać, sprawdzać co tam jest i ropowac sie szybko na gore

Proponuje wrzycic cos malo cennego w dziure i ropnac ja - jak sie da - rope spot, jak nie - no rope spot (jeszcze tego nie sprawdzalem, bo nie miales okazji byc przy norope spot o ktorym wiedział ;/)

Czekam na inne pomysły (i sprawdzenie tego)

Sprawa z pochylniami, schodami: mysle że nie da się tego sprawdzić.

TIBIA TYLKO 4 FUN, NIC WIĘCEJ!

Ostatnio edytowany przez Dziutrix - 22-12-2005 o 06:15.
Dziutrix jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.