Zobacz pojedynczy post
stary 22-12-2005, 08:31   #50
Asieks
Użytkownik Forum

Asieks's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Asieks ma numer GG 2998491
Dumny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
bah.

Jesli masz mane na 2 fe, ja, zakladajac ze mam podobny lev, mam do wyboru: albo spokojnie uciec elementalom, albo bic na chama w ciebie bez many.
Jesli nie masz many na 2 fe, spokojnie bije w ciebie w trakcie picia mfow lub po prostu uciekam.

Obrazenia zadawane przez fe nie zaleza od twojego levelu, na wyszych levelach przy wiekszej sile leczenia sa zbyt slabe by zmienic wynik walki pvp.

Nadal zapominasz ze znacznie latwiej jest trafic uhem w siebie niz sdkiem w przeciwnika.

edit: poza tym pierwsze schody/ drabina w zasiegu wzroku i twoje summony mozesz sobie wsadzic wiadomo gdzie.
Lol. Juz pisze poraz kolejny ze TEN PKUS Musiał byc NIE HALO zeby Pkowac w Miescie lub w miejscu gdzie mógłbys uciec na Drabine itp. Btw PKus napełnil by sobie mane po summonowaniu FE -.-.Wystarczy ze FE spuszcza ci kombo to juz masz problemy,nawet jesli nie trafie z SD(moge natomiast nawalac w ciebie z GFB/Brust/Explo ;]).Jesli do nich podejdziesz ulatwisz mi sprawe.
Jelis zaczął bys mie gonic nie złapal bys mnie Mam wiencej many na 50 lvl niz ty ;p zeby szczelac Strong hasty a watpie zeby kazdy knight nosil przy sobie T-ringi.Miał bys duze problemy w pokonaniu Sorca.

Ostatnio edytowany przez Asieks - 22-12-2005 o 08:35. Powód: Sorx Ze sie powtazam ale do innych jakos to nie dociera -.-
Asieks jest offline   Odpowiedz z Cytatem