Cytuj:
<Hoomik down> xP czytalem o tym i wiem ze ta konsolka jest do kitu...
ale chyba mi nie powiesz ze nie wprowadza czegos typu xbox 365 z poprawkami gdzie dysk nie bedzie sie kopal, grafa nie bedzie sie rozpierniczac w trakcie gry i sie nie bedzie zawieszac xp
|
zapomniales dodac o rysowaniu plyt przez czytnik po +/- godzinie uzytkowania

Nawet jakby MS wprowadzil poprawiona technicznie wersje iksow 360 (co w tej chwili wydaje sie konieczne, jezeli Gates i spolka chca zachowac resztki twarzy przed uzytkownikami) to i tak tych kilkaset tys. sztuk co poszlo juz w swiat beda uszkodzone. Ale oto wlasnie sa skutki tego, ze Microshit chcial
za wszelka cene zrobic premiere x'a 360 przed premiera PS3... wiem jedno - za zadna ruska cholere nie kupilbym przez najblizsze pol roku iksa 360. I wszystkim chetnym radze sie wstrzymac conajmniej do wakacji, az na rynek wejda usprawnione modele.
Dobra, koniec offtopa, bo dostane zaraz swoje pierwsze ostrzezenie odkad jestem na tym forum
@topic:
No, a jednak cos dostalem ;p 10 plyt DVD @ TDK

I dobrze, w zasadzie jest to jedyna rzecz jaka teraz naprawde mi sie przyda. Nagryware dvd kupilem sobie sam kilka tyg temu, teraz bede starych naciagac na plytki i pol GB ramu ;p