No tak pod resp rota już sie nie da dostać... Widziałem kiedyś posta, o tunelu z Rooka na Maina... Oczywiście ja bym sie cieszył jakbym to znalazł, ale nie w tym rzecz... Podobno wejście jest na Foldzie... Tam na Foldzie też jest taki bug z mapką... Możliwe, że na samym początku Tibi istniał taki tunel a te mapki są jego pozostałością... Chcę również powiedzieć coś o Mino na skale niedaleko Spike Sworda... Otóż zabił tego Mino i nic ciekawego się nie wydarzyło, ani z caiała potworka nie wypadł mityczny klucz do Minomaga... Lootem natomiast był chain armor i 2gp... Interesuje mnie jednak bug na tej skale... Są tam dwa zwykłe kwiatki ale narosnięte na zboczu skały... Cóż to może oznaczać: bug na mapie i pomyłka Cip Softu czy stary, możliwe, że aktywny quest... Zabicie Mino na skale nie przyniosło oczekiwanych efektów... Możliwe, że trzeba go zabić tak jak niektórzy mówią bez broni i całego eq... To jest jedna z zagadek... Myślę, że znajdziemy jeszcze coś interesującego związanego z ukochanym dla mnie jako Rookstayera Rookardem (choć czasem jest nudno).
|