Cytuj:
Oryginalnie napisane przez teletoobis
Oda do matoła
wpadłem dziś se na forum aaaaj patrze siedzi na forum debil aaaaaj
durne posty pisze debil aaaj chyba nie umie korzystać z przycisku szukaaaaaj
kazdy zadał to pytanie już aaaj siedze tu i nie pisze tego tylko dla jaaaj!
skąd my mamy to wiedzieć aaj WEŹ STĄD DZIECKO LEPIEJ WY*******AAAAAJ
dałbym jemu ostrzeżenie aaaj więc się Modku naprawdę z nim nie sraaaj
za***ać sie mozna z takimi aaaj ****a ludzie co to jest za kraaaaj!
<puenta>
WIĘC DO ****Y ZAWSZE UŻYWAAJ SZUKAAAJ TO JEST RADA!!! A NIE ****A TEKST DLA JAAAAJ!!!
@edit:
sory za offtopic ale się zbulwersowałem kolejnym takim postem  cośczuje że to ja ostrzeżenie dostane teraz  a no i podłóżcie sobie tutaj muzyke DJ-a Buhha tytuł chyba "aj"  to bedzie normalnie wygladalo 
|
Żałosne. Czegoś tak beznadziejnego dawno nie dane mi było czytać. Bardzo Ci dziękuję...
Odnośnie topicu:
TRIMERA
* Info: Data powstania - Luty 2003 (3 serwer amerykański, 8 serwer w ogóle), zwykłe PvP, server save o 12:00.
* Narodowość graczy - Ogólnie niezły mix z dużą ilością Brazylijczyków.
* Polacy - 2 nacja po Br (jeśli chodzi o top, to jest ok. 10 z lvl 100+)
* Ceny - Bardzo niskie (dla przykładu: FS 4k, BoH 35k, RH ~40k, DSM 90k, Vamp Shield 18k)
* Atmosfera - Tym lepsza, im dłużej grasz i im wyższy masz lvl. Jedna przyjaźń może tutaj stworzyć kilka następnych, gdyż większość graczy zna się dobrze.
* PK - Stosunkowo mało.
* Populacja - Ostatni raz w kolejce byłem pół roku temu, a nie miałem w tym czasie pacca. Grałem sporo, o róznych godzinach. Jeśli zaś chodzi o expowiska to nie jest najlepiej. Stale jest 600-800 graczy online i expowiska są przepełnione. Bez rezerwacji nie ma rady.
* RookGaard - Dużo rookslayerów służących pomocą (acz nie zawsze :/). Dwóch z nich blisko 40 lvla (Maniakalny Rzeznik i Mackenzhie).
* Na plus można zapisać to, iż światem rządzi gildia z twardymi zasadami - Foul Souls - która potępia power abusing, random pk-ing, acc sharing i temu podobne świństwa. Gildia jest wielonarodowościowa. W ogóle na serwerze nie odczuwa się rasizmu wobec którejkolwiek narodowości (przynajmniej oficjalnie nie jest on wyrażany). Na serwerze juz dawno nie było żadnej większej wojny. Jest spokojnie. Gram tu już 10 miesięcy i nie miałem przez cały ten okres do czynienia z power abusingiem ze strony jakiegoś high lvla.