Zobacz pojedynczy post
stary 24-12-2005, 11:14   #17
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chaosu
Co do sorcków a przed update?
przed update to byl caly czas exp na trollach/goblinach/ghoulach czy skelach .pozniej na gorze z gsem na darashii chociazby. exp szybki. a nastepnie szara rzeczywistosc czyli larvy/dragi/necro

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacek
fakt może troszke przerysowałem ale to co podałem jest blikie prawdy ponieważ duża liczba osób na nowych serwerach którzy w kilka dni biją duży lvl ma ownerow lecz nie wszysc
do Atrenarg- czy ja mówie że tak nie jest przeczytaj dokładnie zostawiłem sobie 5% na tych co grają uczciwie więc sie nie bulwersuj, ale slusznie zauważyłeś że twoj kumpel dostał shiza bo gra 18 godzin co jest niezdrowe, a ci co chcą zachować troszke życia prywatnego mają ownerów. Masz do wyboru albo grasz w 5 albo zapominasz co to jest świat rzeczywisty

i tu masz konflikt mily kolego. jezeli sharujesz to szanujesz swoje zycie osobiste ale nie szanujesz gry innych ktorzy graja sami. jezeli grasz sam nie szanujesz swojego zycia prywatnego, ale szanujesz tych ktorzy graja rowniez sami. i tu i tu wychodzi i tka ze sharing jest szitem, a Ci co szaruja to cioty

Ostatnio edytowany przez szkodi - 24-12-2005 o 11:16.
szkodi jest offline   Odpowiedz z Cytatem