cel uświeca srodki
jeśli trapujesz dla loota to jesteś kutafon i noob
jesli trapujesz z zemsty bo ci ktos porzadnie podpadl (ale nie zycie za zycie-"zabiles mi trola to ja zabije ciebie") to czynisz dobrze o ile powiesz przed dedem noobowi za co to, bo w ten sposub oduczasz ludzi noobostwa
mialem taka sytuacje moim rook postacia (13 lev skile 19\21) ze siedze na pacc area na szkieletach i koles podchodzi, zabiera mi itemy z lootbaga i muwi ze mam hunta a potem pyta BR? i bije mi szkielety po 0-5 hp

to ja mu leave i ze jak sie nie odczepi to go dorwe na main
przypadek sprawil ze 1 szkielet sie na niego przezucil...i zaczol go ladnie jezdzic po 10hp+ to on ucieka i sie ropnol. tez sie roplem zeby mu powiedziec ze jak nie moze zsolowac szkieleta to po kiego ch... je bije to on zaczol mi spamowac i zszedl na dół a ja za nim...zdazylem tylko zobaczyc ze ma juz yellow hp i sie ropnol a potem zeskoczyl i zaczol je znowu bić...to ja sie roplem. n00b tez sie ropnol i zaczol mnie bluzgac ze mam hunta u ownage (najlepsza gildia na julerze) to ja w brechte i zeby se poszedl na raty i nie kradł bo jeszcze tu dednie i poszedlem znowu na dól do szkieletów i przeszedlem sie z nimi kawalem a on je ciagle bił to ja pobieglem szybko sie ropłem i po chwili slysze "HELP PLX" zlazlem patrze a on powoli zdycha... ja do niego ze go ostrzegalem a on "HUNTED BITCH!" ...chwile puzniej padl, loot był badziewny bo tylko leather legsy i itemy z lootbaga które zakosił, no ale w końcu nie ma to jak zemścić sie na noobie zwlaszcza brazulcu...