Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 24-12-2005, 19:50   #406
Adnik
Użytkownik Forum

Adnik's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: Wrocław

Gildia: Berylia
Adnik ma numer GG 7178253 Send a message via Skype™ to Adnik
Domyślny

@Rankor
Chyba jesteś śmieszny? Król Arturek, Krava Archer, Sir'Kinciol, ja czyli Nyde Shira, Zielper~, Rhyriel (już wcześniej, sprzedał konto), Jinikao retired, Stilerr pewnie też odchodzi, Jurand Wyrocznia, Mewtu prawie połowa NR, która nie zapłaciła, Joden Holliday (chyba tak to się piszę) i jeszcze pewnie kilka(naście) osób o których niewiem lub o których nie pamiętam, więc skoro niewiesz to się nie udzielaj. Arcanium jest teraz na tyle mocne, że trudno byłoby je pokonać więc nie pier**** o tym że ich era się skończy chociaż kto wie, jeżeli Lost Exiles, być może Kyosuke, i starzy członkowie NR by się zbuntowali to może by coś wyszło, jednakże za dużo graczy poodchodziło i grają na innych światach lub retired tak, że trudno się jest z nimi skontaktować. To co się dzieje teraz na Iridii jest wielkim PA i przypominają mi się czasy Del'Toro na Isarze, tylko nie wiadomo dlaczego w Arc~ są Polacy którzy walczą z Polakami.. Oni są tam trzymani z konieczności, bo gdyby nie Rondel i reszta to Arcanium nic by nie wygrało i dobrze o tym wiedzą. Zresztą tu już nie ma się o czym wypowiadać bo Arcanium to największe cioty jakie widziałem (poza Praxianem).
00:24 Acan Trian [114]: ic
00:24 Acan Trian [114]: ekspuj
Adnik jest offline