Ja ze swojej strony chciałem tylko dodać (bo tu przecież o mnie chodzi

), że nie ma co gadać że to PA ponieważ to nie było tak... Rozumiem, za co zostałem zabity, ale myśle że sprawa się juz wyjaśniła. Tak rzczywiscie (może nie dokońca tak) chciałem wysłać Neziemu wirusa(nie keylogera) ale ja tego nie umiem robić tylko to kolega który przyszedł do mnie (znalazł jakiś program- gówno) w dodatku musze dziś robić formata bo mam jakieś trojany na kompie przez to i nie moge ich usunąć ani avastem ani mksem...

( ale postawcie się w sytuacji Czopa. Ja też bym zabił kogoś kto chciał mnie haknąć... A co wy nie? To nie był żaden PA, a nie uhałem sie bo po co:/ nie było sensu;/. Myśle że troche wyjaśniłem sprawę i po formacie kompa wróci wszystko do normy... Może już nie koleżeństwo z Czopem ale może będę mógł chociaż jeszcze dograć Pacca i wtedy pomyśe co dalej... Narazie zapłaciłem coś nie będe mówił ile:/ ale ta sytuacja nauczyła mnie wiele. Pozdrawiam was wszystkich może nie bedziemy juz tego dalej ciągnąć.
btw: Sorry Neztas i Czop jeszcze raz za tą sytuację ale myślę że już wyjaśniłem chociaż trochę tę niemiłą sprawę