Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adnik
@Rankor
Chyba jesteś śmieszny? Król Arturek, Krava Archer, Sir'Kinciol, ja czyli Nyde Shira, Zielper~, Rhyriel (już wcześniej, sprzedał konto), Jinikao retired, Stilerr pewnie też odchodzi, Jurand Wyrocznia, Mewtu prawie połowa NR, która nie zapłaciła, Joden Holliday (chyba tak to się piszę) i jeszcze pewnie kilka(naście) osób o których niewiem lub o których nie pamiętam, więc skoro niewiesz to się nie udzielaj.
|
Bardzo mi przykro ale jesli ktos pakuje sie w wojne to powinien sie liczyc z tym, ze jesli ja przegra, strona wygrajaca moze mu pieprznac takiego paymenta, ze ten nie bedzie mial innego wyjscia niz odejsc z serva. Rhyriel? O ile dobrze pamietam mial hacka i to po czesc przyczynilo sie do odejscia. Nie wymieniles wiecej jak 20 osob, dla mnie to nie jest wykruszanie sie servera. Bo jak odchodzili ludzie z Rebaw-teamu (Bringers itd.) to nikt nie plakal, ze nam sie iridia rozpada. Tak samo z Db, mielismy w gildii okolo 30-35 osob. Wszyscy skonczyli gre a jakos nie zauwazylem, zeby liczba grajacych onlin sie DRATYCZNIE zmniejszyla.
Cytuj:
Arcanium jest teraz na tyle mocne, że trudno byłoby je pokonać więc nie pier**** o tym że ich era się skończy
|
Rotfl, a moze mi pokazesz gdzie ja cos takiego napisalem?
Cytuj:
To co się dzieje teraz na Iridii jest wielkim PA i przypominają mi się czasy Del'Toro na Isarze,
|
ROTFL'N'LOL, czy Ty kiedykolwiek miales styk z Torosami czy tylko slyszales o nich od kolegow? w tej czesci posta Ty pieprzysz takie glupoty, ze az oczy bola. Power abusing na iridii? Owszem, zdarza sie ze strony Arc troche przesadzic, ale jesli porownujesz ich do DT to znaczy, ze ani o Arc ani o torosach nie masz zadnego pojecia.
Cytuj:
tylko nie wiadomo dlaczego w Arc~ są Polacy którzy walczą z Polakami.. Oni są tam trzymani z konieczności, bo gdyby nie Rondel i reszta to Arcanium nic by nie wygrało i dobrze o tym wiedzą. Zresztą tu już nie ma się o czym wypowiadać bo Arcanium to największe cioty jakie widziałem (poza Praxianem).
|
A co to k***a za podzial? Kto powiedzial, ze Polacy musza koniecznie bronic tylkow tych drugich "Polaczkow"? Typowy idiota ktory dzieli ludzi ze wzgledu na narodowosc. Rondel trzymany z koniecznosci? A po kiego grzyba oni mieliby go tam trzymac na sile? Poza tym, co by Arc mialo do gadania gdyby Rondel i jego team chcieli odejsc z od nich? By ich scigali za odejscie od gildii? Pfff..
Narazie to Ty tu wychodzisz na ciote insultujac innych. Te jak Ty to mowisz "cioty" nie maja problemu z rzadzeniem na servie i pozbywaniem sie takich jak Ty, a jak Ci sie nie podoba to zabieraj wiaderko i s********j do innej piaskownicy.