Zobacz pojedynczy post
stary 25-12-2005, 10:23   #17
Kshaq
Prezes Supportu

Kshaq's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Domyślny

Hmmmm.... Usłyszałem dzisiaj...a raczej przeczytał posta już bardzo starego na temat Ghula i Mino maga... Oczywiście post taki jak każdy inny z tej serii... Same domysły, lecz zainteresowało mnie kilka wypowiedzi w tym posice... Natomiast jeden z użytkowników napisał, że widział jak jego kolega zdobywa klucz do Mino maga wchodzi tam i niestety pada i traci klucz... Hmmmm to mnie dość zainteresowało, kiedy to było, i ile updetów było po tym zdarzeniu do dnia dzisiejszego... Możliwe iż ten quest jest ciągle otwarty, lecz moim zdaniem Sunsire i cała reszta Rookstayerów z Antici już by go rozwiązała... oto jego podpowiedzi związane z Mino magiem: podejdźcie na max do ściany na wprost, widać teleport
Z pierwszą wskazókwą każdy się może zgodzić, że w wgłębieniu na Mino hell widać teleporta za pokojem Mino maga... Druga wskazówka jest taka:tam jest klucz do czego ? Do mino maga, ale nie radze kombinować tylko otworzył drzwi i ... "You are dead"
No tak ta mówi o kluczu w tym oto wgłębieniu skąd widać teleport... Możliwe, że ten klucz jest tam naprawdę, bo od samego początku gry w tibie interesowało mnie to wgłebienie na Mino hellu... Ale zastanówcie się co tak naprawde Sunsire ma do roboty na Rooku... On przecież tylko szuka nowych rozwiązan dostania się do Mino maga i Ghula... Moim zdaniem jeśli tam naprawdę jest klucz oni by go odkryli... Trzecia wskazówka jest taka: Pod latarnią jest najciemniej...
Chodzi o to, że trzeba zgaśić latarnię w tym wgłębienu, ale po co...?? Póżniej okazało się oczywiście jak to bywa, że kolega tego użytkownika , który tam wszedł zmyślał... Jednak mimo tego, że nigdy tam nie wszedł dał pewne wskazówki, ale nie chodzi mi o te wyżej napisane... Jeśli quest naprawdę został zamknięty to mnie co się angażować... Jednak jeśli on wciąż jest to dlaczego nie milibyśmy wybrać się cała grupa rookstayerów na Mino hell i sprawdzić wskazówki podobne do jego... Możliwe, że trzeba stanąć w wyznaczonych miejscach... Można pogaśić wszystki światła... Można zrobić coś z tym piecykim na Mimno hell... Tak właśnie tworzą się plotki... To co tu napisałem ma do was przemówić abyście nie wierzyli we wszysko co piszą ludzie na forum, ponieważ nie zawsze jest to prawdą, lecz ja dalej będe chciał rozwiązać zagadke z Mino magiem...
Kshaq jest offline   Odpowiedz z Cytatem