Zobacz pojedynczy post
stary 25-12-2005, 11:25   #23
$orcerer Farciarz
Użytkownik forum

$orcerer Farciarz's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005

$orcerer Farciarz ma numer GG 5838160
LOL

Hehehe Szkoda że nie macie jak mnie na mint dorwaliście to by z was mieli pompe .Dlaczego?
Ponieważ myśleliście że dam wam swoje itemy a ja was zacząłem walić to wy nawet sd nie mieliście otwarte i tylko jeden na drugiego krzyczał "włącz ****a tego bota" po 10 minutach tak byliście posrani ze nawet mnie uhaliscie ale to szczegół Za***alem 1 z 1 bp uhów a oni mnie w 8 walili wytrzymałem 30 min i zacieli panikować i dali mi uciec <lol2> zabrakło mi uh i dorwali mnie magowie z sd na botach każdy sd trafiony :/ jeszcze bym miał 1 bp uh to bym ich tez zabił. Ogólnie nooby jesteście nawet walczyć nie umiecie jak ja sam z wasza pomocą zabiłem jednego bo zaczym go uhac to uhaliscie mnie a w niego sd i dedł <lol2> a jak zaczolem bić drugiego lady kometke to zaczęła krzyczeć ze maja ja uhac i znowu uhy trafiały we mnie <lol2> zaczęli uciekać knighci co mi ułatwiło ucieczkę. Ale widzicie oni w 8 ja 1 bp uh a broniłem się w 30 min a wiec mała sugestia dla tych którzy zostaną przez nich zaatakowani i jeżeli masz uhy to lepiej stawić im opór bo to dzieciaki i mieli bardziej posrane przed kompami niż ja Stracili więcej niż zarobili hehe
$orcerer Farciarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem