tez mysle ze dracon i np wygraja ale szkoda mi thw bo wczesniej to byla gildia immortal alliance i przez to moj przyjaciel odszedl

a jak chodzi o to zakim jestem to moje uczucia sa podzielone....zwisa mi to poza tym ze w dracon jest moj friend Enderdil super gosciu

@ up
jesteś totalnym idiotą....twój 46 palek jest dla mnie gównem to po pierwsze.
po drugie nie mysle ze oni wygraja tylko stwierdzam kto ma wiecej graczy i zycze jak najlepiej kumplom (Hail NP i Daco~

)
po trzecie moj char na saphirze ma chyba pól roku-nie mowie ze gralem caly czas
po czwarte TO NIE JA NASLALEM TEGO Boltera TY ****A PAJACU tylko on sam chcial wymierzyc kare albo cos on byl sam zdziwiony jak mu podziekowalem ze zabil dragon cinka.
po piąte jak ****a nie wiesz to sie nie wtracaj: Dragon Cinek mnie wygonił z respa bo miał o 30 lvli lepsza postac MIMO ZE JA BYLEM PIERWSZY W KOPALNI jestes takim idiotą ze sie w glowie nie miesci!! ja powiedzialem cinkowi ze bylem pierwszy i nie wyjde chce lvl dokonczyc (na 14 lvl niewiele soldow trzeba gora 10 min huncenia) on powiedzial "*** mnie to boli" i mnie bic zaczal i jeszcze raz powtarzam TO NIE JA NASŁAŁEM BOLETRA....(z tego co wiem cinkowi gs wypadł.....)
i zamknij morde i mnie nei wyzywaj bo ..... raczej wiem wiecej niz ty o wydarzeniach ktore opisalem ;] a jak chodzi o to ze mam hunta u ciebie.....pfffff hahahahahah (jak chodzi o smierc cinka to nawet niezdazylem nikomu powiedziec o tym ze mnie w taki sposob wygonil z respa)