Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2005, 00:32   #22
Dweron Abyth
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Sieradz

Domyślny

Dziwi mnie 3 strony topicku i jeszcze nikt nie powiedzial co jest mitem (ewentualnie całkowita bzdura), a co nadal jest zagadka.

Tunel main<--->rook
Nie ma czegos takiego jest zato tunel który pozwala na wyjscie poza wioske na 1 lvl (bardzo nie bezpieczny, sporo poisonów) no i po za tym pewna ksiązka z mino hell mówi ona o teleporcie przez który sie minosy dostaly z maina na rook w celu opanowaniu tej ze wysepki niestety portal jest niestabilny czy cos takiego i posilki docieraja tam niezwykle rzadko a mino mage zamknal sie w swojej celi i knóje jak zniszczyc kolonie ludzka jest to jednak tylko bajka która ma nadac grze klimat

Spike Sword
Najprawdopodbniej istniał wiele lat temu na niego quest (napewno dłuzej niż 2 lata, gadałem z instynktem powiedziała mi że gra już ponad 2 lata a więc gdyby był wtedy to by go miała) najprawdopodbniej zwiazany z Mino Magiem

Mino Mage
Najprawdopodobniej quest na spike sworda (nie aktywny). O ile sie nie myla wlasnie z niego Sunrise zlootował Brass Armor (o ile sie nie myle ktos z anticy ma tez druga sztuke). No jak wszystkim doskonale widomo klucze do mino mage zsotaly zniszczone przez cipsoft

Ghoul
Nigdy nie był dostępny, nie jest dostępny i zapewnie nigdy też go nei udostępnią. Ozdóbka przy katana room i tyle.

Kwiatek w "Mino Tower"
Bug graficzny który był wałkowany już w którymś temacie opcja "szukaj" nie gryzie.

Dźwignia Toma
Tez jest o tym temat (mojega autorstawa) sprawa otwarta
Dweron Abyth jest offline   Odpowiedz z Cytatem