Temat: Historyjka
Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2005, 12:40   #1
Anatol
Zbanowany

Anatol's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Anatol ma numer GG 2560301
Problem Historyjka

Więc chciałem wam przedstawić tragiczną historyjke która dzisiaj mnie się przydażyła...
Wstaję rano przed 8:00 (nie chciało mi się spać) włączam tibie , no i gram na 21 sorcu. Ide se nabić soul i poexpić do kopalni w kazo, expie z 2 godziny nabiłem dużo exp bo kopalnia była pusta, brakowało mi 7 % dp lv więc expie dalej...patrze a tu jakiś knight 46 lv wchodzi i idzie na niższy poziom a zaraz ponim wchodzi jakiś druid (miał coś około 60 lv) i wybija wszystkie dwafy roty ale to co ja expie dalej, po chwili przechodze koło diury a tam wychodzi knight i ropuje guarda a sam ucieka niżej, zabiłem tego guarda wandem i ide dać loga bo chciałem coś zjeść .... ok po śniadaniu loguje się żeby kontynułować exp, ide koło tamtej dziury a tu patrze ten druid co weszedł w cześniej idzie expić niżej więc robie mu msg bo chce napisać że tam mogą być zlurowane guardy albo soldy i pisze do niego.... a tu pisze mi że player is not online (lol?). Podchodze i ropuje, ropnołem solda więc zabiłem a za drugim razem wyropowałem deda ! Patrze a tam blue robe i bohy no i dużo run w bp i wandy . Zadowolony biore jakiegoś baga, wrzucam tam lot i zdejmuje z siebie c arm i wyrzucam leather boots... i pomyślałem se że skoro jest bp of mana fluid i gfb to zabije te dwary na dole bo do lv brakowało mało % czyli mniej niż 7 . OK próbuje zabić ten cały shit i udaje mnie się potem schodze po lot i .... leży kolejny ded i to był tamten knight (lol?) patrze w ciele knight armor i medusa shield a w bp uhy hmm i gs. Normalnie tak się cieszyłem że mam to dla siebie ponieważ jest to świat astera (nie można pkować itd ). Bior to co nie mogę udzwignoć do baga i tacham to wyjścia i..i...i na mojej drodze stanoł rotworm i dwarf no to więc zaznaczam żeby bił i nie atakuje coś ?? Zdziwiło mnie to i nagle kick nie moge się zalogować aż włączam na nowo tibie wbijam passy fastem loguje się a tu 4 roty 3 dwarfy a ja stoje na red hp -.- ... mam 425 many i dusze hotkey z exura vita i znowu nie chce reagować dusze...dusze...dusze... no i Dec 26 2005, 10:44:13 CET Killed at Level 21 by a rotworm. Normalnie tak się ********* ! luguje się i nie mam b robe ani bohuw a w bp miałem c arma i lotbag z resztom itemuw został. No więc trace nazieje już na odzyskanie ale biegne szybko po tego deda i przed wejściem do jaskini... lagi -.- no ale co... wchodze wszystko jest powybijane i o itemy walczy ten druid i jakieś nooby nawet lotbaga nie było bo wzieli i nic nie zostało ... Normalnie po tym dedzie poszedłem spać i wstałem żeby napisać ten post a teraz idę pk0wać knigiem na chimerze
Anatol jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.