Zobacz pojedynczy post
stary 26-12-2005, 13:28   #15
...:::Skowron:::...
Użytkownik Forum

...:::Skowron:::...'s Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Pythera Forever
Poziom: 46
Skille: 80/56
Poziom mag.: 17
...:::Skowron:::... ma numer GG 2965165
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ellarien
"jezeli slyszysz jakies plotki to nie roznos ich dalej" - no własnie, to dotyczy sie również Ciebie. Niby przez kogo jestem huntowana?? Raz do Ab wpadła Lady Nina Milane i lała wszystkich (zaczeła ode mnie, poniewaz Beatricze zawołała mnie na pomoc - niestety nie udało mi sie powstrzymac ekipy broli przed zabiciem jej. Gdy Beti padła przerzucili sie na mnie)

~~nocoment~~ - napisales tez "nie znasz sie to milcz C U. podaj swoj nick" - zabłysnij przykładem z gory i tez sie przedstaw :> co do huntu Gleusów - wystarczyło uwazniej sledzic forum na tibia.com - Skroll napisał, ze jesli rodzina Gleusów bedzie spokojna, to nikt (oprocz Etelka i jego siostry) nie ma hunta. Osobną sprawa jest grupka graczy - Polakow, takich jak Jaco, Rain, ktorzy Gleusom nie odpuscili.

"Czzytam "bajeczke" jakiegos dzieciaczka (ok.13 lat) i plakac mi sie chce....
Po pierwsze historie z palca wyssales, wcale tak nie bylo. Wiele Razy rozmawialem z Kalimatim i On powiedzial mi prawde odnosnie Soliza, ktory ma notabene nowego wlasciciela Nie pisz takich glupot prosze, a jesli jestes taki odwazny to podaj swoj nick, ja ci takie opowiastki z glowki wybije"

Co do samego tematu - huntu Hannibala - to jest to prawda - Hannibal ukradł runy Soliza, oddał Albertowi - jako posrednikowi - po czym po miesiacu postawił ultimatum - Alb oddaje runy, płaci 150k, albo ma hunta. Przekonany, ze Peko, Skroll czy Azkaz mu pomoga - mimo prob pokojowych negocjacji - nie chcial odpuscic. Mina mu zrzedła, gdy Skroll kazał mu sie odczepic - nie nałozył hunta, nie rzadał zapłaty, po prostu kazał wyluzowac. Natmiast ja, Alb i Xolb postanowilismy mu nie odpuszczac. Rzadko bierzemy udział w konfliktach, gdyz traktujemy Tibie jako sposob na miłe spedzenie czasu, a nie ambicjonalne rozgrywki, ale tym razem miarka sie przebrała. I nie chcemy zapłaty by tym sposobem sie wzbogacic, tylko dania nauczki złodziejowi, intrygantowi i kłamcy. Tym bardziej przykra sytuacja, ze Hanni wywodzi sie ze wspolnej gildii (BOW), był graczem dosyc lubianym i uwazanym za porzadnego człowieka... Cóz, czasami poznajemy sie na ludziach za pozno. To tyle

P.S. Zawsze bawiły mnie sytuacje, gdy najwiecej do powiedzenia maja osoby, ktore guzik wiedza o danym temacie.
ja dodam tylko ze tez bylem w "Brotherhood~ of Wind" [moglem cos pomylic w nazwie, jesli o ta gildie chodzi]
i pamietam ze hanni byl szanowany ... i slyszalem ostatnio ze hanni tez "wam"
nie odpuscil ...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez obserwator_pythery

Ellus i innych sry ze przeinaczylem jakies fakty < > dzienki ze Pani Ellarien poprawila mnie <chodzi o zawartosc pieniezna run>. Reszta widac była dobra i co do nie ktorych wyjasnila sprawe ze nie jest huntowana < bo noobki to noobki ^^ se tlumaczom ze masz Ellus hunta bo cie nie lubia>
I prawda jest iz etel ejst huntowany a wy sie upieraliscie macie poswiadczenie jednego z najlepszych polskich graczy na Pytherze
I gratz dla Jaca i dla Raina tez bym im za takie cos nie odpuscil ^^

Proponuje aby wypowiedzieli sie zainteresowani Hannibal Xol Alb i Etel i mozie Rain i Jaco

<wiem ze wiekrzosc was na swietach ale jak wrocicie to zapraszam do dyskusji > A co do noobkow to nocoment plx;p wierza we wszystko co Etel powie on twierdzi ze nie gra w tibiwe a non stop jest online an kyrze
Chyba chcieliscie napsiasc nie gra na pytherze muhahha
ty ziom zawsze cos przeistaczasz bo etel nie jest nonstop online na kyrze i czasem gra na pytherze ... i co wogle ci do tego gdzie i czy wogle on gra?
jak sie w nim zakochales to napisz mu na gg albo co ... tak apropo to
rain byl retired i tez zadko gra